Underholdning

LEGO duellen
LEGO duellen

Norge

Bli med på LEGO duellen! Hver uke skal to nye kjendiser stå ansikt til ansikt og konkurrere mot hverandre i LEGO-bygging. Lekende lette oppgaver blir overraskende vanskelige - for det er jo alltid en tvist! Brikkemester Erik Legernes er med for å bedømme kjendisenes prestasjoner.
Medvirkende
 • Erik Legernes
  Skuespiller
 • Erik Solbakken
  Skuespiller

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Underholdning, S1:E1

  Einar Tørnquist og Gunhild Dalberg konkurrerer i å bygge en bro som både skal levere på estetikk og styrke. Underveis blir de avbrutt av en tvist: En quiz om bruer som kan påvirke utfallet av konkurransen.

  TV2 Play
 • Episode 2
  Underholdning, S1:E2

  Influenserne Anniken Jørgensen og Joakim Kleven blir utfordret i å lage en selfie av hverandre – i LEGO! Men hvem får flest likes på selfien i egen story? Og hvilken selfie ligner til slutt mest på virkeligheten?

  TV2 Play
 • Episode 3
  Underholdning, S1:E3

  «Skal vi danse»-duoen Anders og Katrine blir bedt om å bygge hver sin dans – i LEGO. Hvordan løser man OL-floka og Fugledansen på et LEGO-brett? Og kan de selv dansene de bygger?

  TV2 Play
 • Episode 4
  Underholdning, S1:E4

  Søskenparet Tiril og Vetle Sjåstad Christiansen blir bedt om å bygge hvert sitt norske eventyr. Tiril har problemer med å huske eventyr på generell basis. Den byggeerfarne broren føler seg imidlertid sikker på seieren, helt til de blir bedt om å bytte bygg.

  TV2 Play
 • Episode 5
  Underholdning, S1:E5

  Siri Avlesen-Østlie og Marius Skjelbæk møtes til duell med sportslig innstilling og skyhøyt konkurranseinstinkt. De blir bedt om å ta fra hverandre et badeland i LEGO, for så å bygge noe helt annet. Kanskje ikke det vanskeligste i verden, hadde det ikke vært for at de også må bygge med dykkerbril...

  TV2 Play
 • Episode 6
  Underholdning, S1:E6

  Bestevennene er vant til å konkurrere mot hverandre. I LEGO Duellen blir de bedt om å lage det kuleste fartøyet til vanns, til lands – eller i lufta. Det er null stress for de begge – inntil de blir får lov til å gi hverandre elektriske støt mens de bygger.

  TV2 Play
 • Episode 7
  Underholdning, S1:E7

  «Tid for hjem» - programlederne får bryne seg på hus og hage i LEGO-duellen, og sansen for både estetikk og praktiske løsninger blir testet på kort tid. Og når tempoet skal opp, må skravla gå ned.. og det er ikke alltid like lett.

  TV2 Play
 • Episode 8
  Underholdning, S1:E8

  «Funkytwins» tester både et ekstremt konkurranseinstinkt og personlig styrke og balanse når de må konkurrere mot hverandre i å bygge det høyeste tårnet. De er begge ekstremt opptatt av å vinne, koste hva det koste vil. Tårnene kommer fort opp i høyde – men blir de stående hvis man også må prester...

  TV2 Play
 • Episode 9
  Underholdning, S1:E9

  Programlederduoen fra «Bak fasaden» blir bedt om å bruke sine analytiske evner og skarpe blikk på å bygge London i LEGO, uten bruksanvisning. Det viser seg å være vanskeligere enn først antatt, særlig når man samtidig skal gjøre god figur på sosiale medier.

  TV2 Play
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer