Barneprogram

Limbo

Dansk dramaserie. Fire ungdommer kjemper med forskjellige problemer i hverdagen, men ett problem må de løse sammen.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
 • Episode 1
  Barneprogram, S2:E1

  Dansk dramaserie (1:16). Sesong 2. Når Boye, Ask, Naya og Louise møtes etter sommeren er Boye ivrig på at de må sees etter skolen. Men de andre tre er opptatt. Spesielt Louise, som til Boyes skrekk har blitt invitert til en fest hos en av gutta i syvende klasse.

  NRK TV
 • Episode 2
  Barneprogram, S2:E2

  Dansk dramaserie (2:16). Sesong 2. Det er den store skolefotodagen. Louises verste fiende, Simone, legger en plan for hvordan Louise skal bli skikkelig stygg på skolebildet. Boye prøver å hjelpe Louise, som ikke orker å kjempe imot Simone og hennes gjeng.

  NRK TV
 • Episode 3
  Barneprogram, S2:E3

  Dansk dramaserie (3:16). Sesong 2. Skolens store bølle, Mark, har invitert til bursdagsfest via Facebook. Ask er ikke på Facebook, og blir derfor ikke invitert. Men når Ask finner ut at hans hemmelige forelskelse, Naya, skal på festen, får han det travelt med å opprette profil på Facebook.

  NRK TV
 • Episode 4
  Barneprogram, S2:E4

  Dansk dramaserie (4:16). Sesong 2. Louise har siden sommerferien hatt klassens slemme mattelærer på nakken. Boye kan ikke finne seg i at hans livs kjærlighet blir utsatt for slik hets. Sammen med vennene går Boye i gang med å planlegge hvordan mattelæreren kan knekkes.

  NRK TV
 • Episode 5
  Barneprogram, S2:E5

  Dansk dramaserie (5:16). Sesong 2. Klassen skal stemme over hvilken forestilling de skal lage til skoleavslutningen. Boye og Ask tror de kan vinne med deres idé. Men når den nye jenta, Victoria, kommer med sin idé, endrer plutselig stemmefordelingen seg. Men Louise har den avgjørende stemmen.

  NRK TV
 • Episode 6
  Barneprogram, S2:E6

  Dansk dramaserie (6:16). Sesong 2. Dølla er klassens mobbeoffer. Hun skal bytte skole, og klassen skal skrive avskjedstaler. Boye er fortsatt sint på Louise for at hun ikke stemte på hans idé til skoleforestillingen. Louise prøver å si unnskyld, men Boye vil ikke tilgi.

  NRK TV
 • Episode 7
  Barneprogram, S2:E7

  Dansk dramaserie (7:16). Sesong 2. Boye har blitt kjæreste med Louise og har lyst til å rope det høyt utover hele skolen. Men Louise vil gjerne at det skal forbli deres hemmelighet. Viktoria gjør alt hun kan for at Louise ikke skal gi Boye alt for mye oppmerksomhet.

  NRK TV
 • Episode 8
  Barneprogram, S2:E8

  Dansk dramaserie (8:16). Sesong 2. Rektor har besluttet å stenge skolens bibliotek. Boye prøver forgjeves å hindre nedleggelsen med en underskriftskampanje, men finner ut at det er langt tøffere metoder som må til.

  NRK TV
 • Episode 9
  Barneprogram, S2:E9

  Dansk dramaserie (9:16). Sesong 2. Klassen skal overnatte på skolen. Boye synes det er uhyggelig likt en skrekkfilm. Naya er sur på Ask, men Ask har planer om å kysse henne. Klassen leker ånden i glasset. Plutselig går strømmen, og de er helt alene på en mørk skole.

  NRK TV
 • Episode 10
  Barneprogram, S2:E10

  Dansk dramaserie (10:16). Sesong 2. Det er audition til Romeo og Julie-forestillingen. Louise spiller Julie, og Boye gjør alt for å få rollen som Romeo. Men Viktoria vet å sette kjepper i hjulene.

  NRK TV
 • Episode 11
  Barneprogram, S2:E11

  Dansk dramaserie (11:16). Sesong 2. Boye, Ask, Naya og Louise er nå uvenner. Det virker som om alt har gått fra vondt til verre, og alt sammen har skjedd etter at Viktoria begynte i klassen. Boye bestemmer seg for å finne ut hvem Viktoria egentlig er.

  NRK TV
 • Episode 12
  Barneprogram, S2:E12

  Dansk dramaserie (12:16). Sesong 2. Det bryter ut brann på skolen og Ask redder en besvimt Viktoria ut av heisen. Boye er fortsatt sur på Ask fordi han tok Romeo-rollen, så han tar all ære for Ask sin heltedåd.

  NRK TV
 • Episode 13
  Barneprogram, S2:E13

  Dansk dramaserie (13:16). Sesong 2. Boye får seg en uhyggelig overraskelse når den slemme mattelæreren kommer tilbake. Hun har bevis på at Boye har skylden for hennes alvorlige allergiutbrudd. Nå vil hun få Boye utvist fra skolen.

  NRK TV
 • Episode 14
  Barneprogram, S2:E14

  Dansk dramaserie (14:16). Sesong 2. Ask klarer ikke å slå opp med Viktoria. Men så kommer Naya tilbake, og Ask innser at det er Naya han vil være sammen med, og da må han fortelle sannheten.

  NRK TV
 • Episode 15
  Barneprogram, S2:E15

  Dansk dramaserie. (15:16) Sesong 2. Romeo og Julie del 1 av 2. Det er generalprøve på Romeo og Julie. Boye dropper sin rolle som Romeo fordi Louise oppfører seg like dårlig som Viktoria. Han bestemmer seg for å finne ut hva Viktoria skjuler.

  NRK TV
 • Episode 16
  Barneprogram, S2:E16

  Dansk dramaserie. (16:16) Sesong 2. Romeo og Julie del 2 av 2. Det er premiere på Romeo og Julie. Viktoria blir konfrontert av Louise om sin fortid. Naya vurderer å droppe alt sammen, men skal Romeo få sin Julie tilslutt?

  NRK TV