Drama, Barneprogram

Lost & Found

Kanadisk dramaserie om talentfulle ungdommer som ønsker at deres lidenskap for musikk skal bli deres levebrød.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 14
  Drama, Barneprogram, S2:E14

  Kanadisk dramaserie. (14:27) Kaller kaller - Del 2. Jentene har problemer med å justere seg til det nye bandmedlemmet, og Maggi ser muligheten til å få tilbake plassen sin.

  NRK TV
 • Episode 15
  Drama, Barneprogram, S2:E15

  Kanadisk dramaserie. (15:27) Søte terter. Jentebandet møter en maktkamp når Maggi setter spørsmålstegn ved de gamle reglene. Luke får panikk over hva bilens bortgang betyr for bandets fremtid.

  NRK TV
 • Episode 16
  Drama, Barneprogram, S2:E16

  Kanadisk dramaserie. (16:27) Rytmen av mitt hjerte. Leas plan om å fikse bilen til Luke slår i retur og setter vennskapet mellom Rakel og Lea i fare. Eva er for lenge ute når hun blir med på en baklukefest.

  NRK TV
 • Episode 17
  Drama, Barneprogram, S2:E17

  Kanadisk dramaserie. (17:27) Jeg undres. Luke og guttene kommer på en sprø ide til en video. Moren til Eva er ikke fornøyd etter at Eva brøt portforbudet, og Maris plan om å lage en video blir forhindret når hun får husarrest.

  NRK TV
 • Episode 18
  Drama, Barneprogram, S2:E18

  Kanadisk dramaserie. (18:27) Ta kontroll. Intervjuet med Luke på v-loggen til Annabell gjør hele studioet sint. Rakel blir signert av et plateselskap, men blir overrasket over kravene deres. Klara og Jude blir uenige når de samarbeider på en sang.

  NRK TV
 • Episode 23
  Drama, Barneprogram, S2:E23

  Kanadisk dramaserie. (23:27) Slipp taket. For å gjøre Luke sjalu, får Lea en falsk kjæreste, men Luke har sine egne planer. Rakel får fornyet interesse fra plateselskapet når Annabell lekker sangen hennes på nettet. Klara blir glad når guttene ber henne om å produsere en av sangene deres.

  NRK TV
 • Episode 24
  Drama, Barneprogram, S2:E24

  Kanadisk dramaserie. (24:27) Faller for deg. Eva vil få sitt første kyss, og ber Jude om råd, med overraskende resultat. Rakel savner vennskapet med Lea, og lener seg litt for hardt på Maggi. Luke er desperat etter å unngå Lea, og går med på Teos uortodokse hjelp.

  NRK TV
 • Episode 26
  Drama, Barneprogram, S2:E26

  Kanadisk dramaserie. (26:27) Du kunne fått alt. Lea og Rakel er sterkere enn noensinne når de opptrer på Musikkuka. Evas forsøk på å imponere Jude leder henne til en ny oppdagelse. Jon gjenopplever gamle minner når Klara strever med å produsere demoen til bandet.

  NRK TV
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer