Lost & Found

Lost & Found

Drama, Barneprogram

Kanadisk dramaserie om talentfulle ungdommer som ønsker at deres lidenskap for musikk skal bli deres levebrød.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
 • Episode 12
  Drama, Barneprogram, S2:E12

  Kanadisk dramaserie. (12:27) Soloppgang. Onkelen til Maggi tilbyr jentene en sjanse til å åpne for et av favorittbandene deres, men det er en stor hake. I mellomtiden blir Isak skuffet da han får vite at broren hans, undergrunns-hiphop-er og produsent, Tully, dater Mari, og tilbringer mer tid på ...

  NRK TV
 • Episode 13
  Drama, Barneprogram, S2:E13

  Kanadisk dramaserie. (13:27) Kaller kaller - Del 1. Jentebandet holder audition for å erstatte Maggi, som gir Klara en mulighet for en ny start. I mellomtiden gjør guttene seg klare for sin første gig, mens Michelle prøver å finne ut om Jon virkelig liker henne.

  NRK TV
 • Episode 14
  Drama, Barneprogram, S2:E14

  Kanadisk dramaserie. (14:27) Kaller kaller - Del 2. Jentene har problemer med å justere seg til det nye bandmedlemmet, og Maggi ser muligheten til å få tilbake plassen sin.

  NRK TV
 • Episode 15
  Drama, Barneprogram, S2:E15

  Kanadisk dramaserie. (15:27) Søte terter. Jentebandet møter en maktkamp når Maggi setter spørsmålstegn ved de gamle reglene. Luke får panikk over hva bilens bortgang betyr for bandets fremtid.

  NRK TV
 • Episode 16
  Drama, Barneprogram, S2:E16

  Kanadisk dramaserie. (16:27) Rytmen av mitt hjerte. Leas plan om å fikse bilen til Luke slår i retur og setter vennskapet mellom Rakel og Lea i fare. Eva er for lenge ute når hun blir med på en baklukefest.

  NRK TV
 • Episode 17
  Drama, Barneprogram, S2:E17

  Kanadisk dramaserie. (17:27) Jeg undres. Luke og guttene kommer på en sprø ide til en video. Moren til Eva er ikke fornøyd etter at Eva brøt portforbudet, og Maris plan om å lage en video blir forhindret når hun får husarrest.

  NRK TV
 • Episode 18
  Drama, Barneprogram, S2:E18

  Kanadisk dramaserie. (18:27) Ta kontroll. Intervjuet med Luke på v-loggen til Annabell gjør hele studioet sint. Rakel blir signert av et plateselskap, men blir overrasket over kravene deres. Klara og Jude blir uenige når de samarbeider på en sang.

  NRK TV
 • Episode 22
  Drama, Barneprogram, S2:E22

  Kanadisk dramaserie. (22:27) Ta deg dit. Maris følelser for Tully roter til en viktig mulighet. Rakel tilbringer tid med Maggi, men savner sin gamle venn, Lea. Annabell vil at Nate skal lage en ringetone til henne, men hun liker kanskje ikke det hun får høre.

  NRK TV
 • Episode 23
  Drama, Barneprogram, S2:E23

  Kanadisk dramaserie. (23:27) Slipp taket. For å gjøre Luke sjalu, får Lea en falsk kjæreste, men Luke har sine egne planer. Rakel får fornyet interesse fra plateselskapet når Annabell lekker sangen hennes på nettet. Klara blir glad når guttene ber henne om å produsere en av sangene deres.

  NRK TV
 • Episode 24
  Drama, Barneprogram, S2:E24

  Kanadisk dramaserie. (24:27) Faller for deg. Eva vil få sitt første kyss, og ber Jude om råd, med overraskende resultat. Rakel savner vennskapet med Lea, og lener seg litt for hardt på Maggi. Luke er desperat etter å unngå Lea, og går med på Teos uortodokse hjelp.

  NRK TV