Drama, Barneprogram

Lost & Found

Kanadisk dramaserie om talentfulle ungdommer som ønsker at deres lidenskap for musikk skal bli deres levebrød.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
 • Episode 1
  Drama, Barneprogram, S2:E1

  Kanadisk dramaserie. (1:27) Tapt og funnet. Når de "eksaminerte" på Lost and Found drar på en verdensomspennende turné, lager musikerne en avskjedsfest. Lea håper å få skrevet og fremført en sang for Luke, som hun er forelsket i. Luke er opptatt med hvordan han kan hjelpe bestevennen sin, Jon, me...

  NRK TV
 • Episode 2
  Drama, Barneprogram, S2:E2

  Kanadisk dramaserie (2:27) Se gjennom meg. Når Mr. T velger sangen til Rakel foran Leas for auditionen, blir Lea redd for at hun har mistet evnen sin som låtskriver. I mellomtiden hjelper Eva Jude med å filme en unik musikkvideo til den nye sangen hans.

  NRK TV
 • Episode 3
  Drama, Barneprogram, S2:E3

  Kanadisk dramaserie. (3:27) Spill plata. Forberedelsene er i full sving for audition, og Lea og Rakel har ansvaret for å kontakte potensielle nye medlemmer av Lost and Found. Isak håper han kommer inn på studioet og slipper unna det tøffe nabolaget sitt, mens Maggi håper på å komme vekk fra småby...

  NRK TV
 • Episode 4
  Drama, Barneprogram, S2:E4

  Kanadisk dramaserie. (4:27) Hjerte og sjel. Det er dag en av audition, og håpefulle musikere flokker til Lost and Found for å vise hva de kan. Annabell og Maggi knytter bånd, mens Nate må roe ned den pinlige moren sin. Lea møter sin gamle nemesis, Britney.

  NRK TV
 • Episode 5
  Drama, Barneprogram, S2:E5

  Kanadisk dramaserie. (5:27) Uovervinnelig. Når dag to av auditionene starter, lover Jon Annabell en ny sjanse. Mari har en vågal strategi for sin egen audition, men risikoen betaler seg ikke. En nervøs Klara får støtte fra uventet hold.

  NRK TV
 • Episode 6
  Drama, Barneprogram, S2:E6

  Kanadisk dramaserie. (6:27) Det handler om musikk. De nye medlemmene av Lost and Found blir avslørt, og veteranene tar nykommerne under vingene for å hjelpe dem inn i livet på studioet. Jude gir Klara innføring i L&F, mens Annabell sitter med en kjærlighetssyk Lea som er for distrahert av Luke og...

  NRK TV
 • Episode 7
  Drama, Barneprogram, S2:E7

  Kanadisk dramaserie. (7:27) Dag etter dag. Jon har problemer hjemme, og bestemmer seg for å flytte inn i bilen til bandet, til Lukes store ergrelse. En nervøs Klara får sceneskrekk når hun prøver å opptre med de andre medlemmene av studioet.

  NRK TV
 • Episode 10
  Drama, Barneprogram, S2:E10

  Kanadisk dramaserie. (10:27) I form av et hjerte. Jon og Luke drar for å besøke sin tidligere pianolærer og får uventede nyheter. Jude prøver å hjelpe Eva å komme over dagbok-katastrofen med å lage en privat innspilling på studioet. Lea og Maggi, som begge tror de skal på date med Luke, ender opp...

  NRK TV
 • Episode 23
  Drama, Barneprogram, S2:E23

  Kanadisk dramaserie. (23:27) Slipp taket. For å gjøre Luke sjalu, får Lea en falsk kjæreste, men Luke har sine egne planer. Rakel får fornyet interesse fra plateselskapet når Annabell lekker sangen hennes på nettet. Klara blir glad når guttene ber henne om å produsere en av sangene deres.

  NRK TV
 • Episode 25
  Drama, Barneprogram, S2:E25

  Kanadisk dramaserie. (25:27) Si navnet mitt. Annabell sin plan om å gjenforene bandet går galt når jentene oppdager en sjokkerende hemmelighet. Britney ber Teo om hjelp når hun ser en mulighet til å komme inn på Lost and Found.

  NRK TV
 • Episode 27
  Drama, Barneprogram, S2:E27

  Kanadisk dramaserie. (27:27) Lyden av forandring. Når alle gjør seg klare for Musikkuka på Lost and Found, strever Jon med spøkelser fra fortiden. Luke skjønner at tiden er inne for å gjøre noe med følelsene han har for Lea.

  NRK TV