Dokumentar

Märtha
Märtha

Norge

Märtha Louise har mange roller. Hun er prinsesse, gründer og internasjonal kjendis, samtidig er hun trebarnsmor og kjæreste med den kontroversielle amerikanske sjamanen Durek Verrett. I dokumentarserien «Märtha» slipper vi inn til Märtha Louise og hennes tre døtre gjennom et svært krevende år, og vi blir kjent med hvordan det oppleves å ha hele kongerikets øyne rettet mot seg.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Dokumentar, S1:E1

  Ari Behns tragiske bortgang kommer som et sjokk på den lille familien. Veien tilbake til hverdagen er tøff, men den knytter også båndene mellom dem enda tettere sammen.

  TV2 Sumo
 • Episode 2
  Dokumentar, S1:E2

  Etter Märtha sa fra seg tittelen som kongelig høyhet har hun j obbet som frilanser og gründer. Når samfunnet stenger blir dette vanskelig, og reiserestriksjoner gjør at savnet etter hennes amerikanske kjæreste, sjamanen Durek Verrett, bare vokser.

  TV2 Sumo
 • Episode 3
  Dokumentar, S1:E3

  Etter mange måneder fra hverandre har Märthas kjæreste Durek endelig kommet til Norge. Nå skal han bo sammen med henne og barna i Lommedalen, og de er svært spent på hvordan han blir tatt imot i Norge. Når eldste datter Maud mottar en åpenhetspris skal hun hylles av publikum, og der skal både Mär...

  TV2 Sumo
 • Episode 4
  Dokumentar, S1:E4

  Tiden sammen med Durek har gjort Märtha godt. Nå må han reise hjem og det er uvisst når de sees i gjen. Når Märtha skal gjeste et TV-program samles de til en familiekveld foran fjernsynet.

  TV2 Sumo
 • Episode 5
  Dokumentar, S1:E5

  Da Märtha startet “engleskolen” ble det bråk. Nå er hun er endelig klar for å dele sitt spirituelle budskap med nordmenn på nytt. Samtidig står hennes nye satsing på produkter med energikrystaller foran en stor potensiell kontrakt, og alt avhenger av Märthas evne til å selge.

  TV2 Sumo
 • Episode 6
  Dokumentar, S1:E6

  Märtha og Ari kjøpte huset i Lommedalen i 2003. Etter mange års bruk er tiden inne for en oppussing. Med et provisorisk kjøkken i stua, og huset fullt av håndverkere reiser Märtha til fjells for å kappkjøre på isen. Samtidig begynner familien å forberede seg på å flytte til USA, og det er ikke ut...

  TV2 Sumo
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer