UnderholdningBarneprogram

Min livrett
Min livrett

Norge

Først bakte de på livet løs i TV 2s Bakebananas - nå viser de hva de ellers kan lage på kjøkkenet! Sammen med programleder Lise Marit Syftestad, lager de fire lagene nydelige middagsretter til inspirasjon for alle små kokker, i den nye programserien "Min livrett".
Medvirkende
 • Lise Marit Syftestad
  Skuespiller

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1
  Underholdning, Barneprogram, S2:E1

  Lindsey elsker italiensk pizza! Tempoet er like høyt som i et ekte italiensk kjøkken når hun skal lære storesøster Isabel og programleder Lise Marit hvordan man snurrer pizzadeigen rundt - nemlig i luften!

  TV2 Play
 • Episode 2
  Underholdning, Barneprogram, S2:E2

  Alt blir litt mindre og i barnestørrelse når Isabel viser lillesøster Lindsey og Lise Marit hvordan man lager mini-burger med mini-maiskolbe, og hennes helt egen guacamole.

  TV2 Play
 • Episode 3
  Underholdning, Barneprogram, S2:E3

  Olivia har Cøliaki, som betyr at hun ikke kan spise gluten. Heldigvis er hennes livrett Thai biffsalat som er helt glutenfri og som smaker himmelsk! Men det er ikke det eneste som vennen William og Lise Marit lærer av henne på kjøkkenet i dag.

  TV2 Play
 • Episode 4
  Underholdning, Barneprogram, S2:E4

  Williams livrett er indisk kyllingwraps. Det er litt sterkt, godt og lett å lage. Men mat er ikke det eneste som går an å gjøre på et kjøkken, han og Olivia finner nemlig frem grytene og spiller konsert for Lise Marit!

  TV2 Play
 • Episode 5
  Underholdning, Barneprogram, S2:E5

  Pannekaker er ikke bare gode som dessert. Helene viser Mia og Lise Marit hvordan man lager grove pannekaker med fyll og søtpotetfries. Og hvordan man snur pannekaker i lufta! Mon noen går i gulvet?

  TV2 Play
 • Episode 6
  Underholdning, Barneprogram, S2:E6

  11-årige Mia viser hvordan hun helt enkelt lager en digg skinkepai. Men bare fordi det er enkelt, betyr det ikke, at det er kjedelig! Det blir både pynt-din-mat og grip-tomaten-konkurranse på kjøkkenet i dag. Hvem vinner; Mia, Helene eller Lise Marit?

  TV2 Play
 • Episode 7
  Underholdning, Barneprogram, S2:E7

  Det er ikke hver dag du ser en 11-åring håndtere en ekte skarp japansk kniv. Men dét kan Kasper. Han elsker nemlig den japanske retten, sushi, som han i dag lager med Emund og Lise Marit. Klarer de mon å spise det med spisepinner til slutt?

  TV2 Play
 • Episode 8
  Underholdning, Barneprogram, S2:E8

  Det blir ekte Lady og Landstrykeren stemning når Emund lager spaghetti og kjøttboller sammen med Lise Marit og vennen Kasper. Det er en rett med mye blanding, rulling, steking, koking og smaking!

  TV2 Play
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer