Nordens perler

I reiseprogrammet Nordens perler teamer Jannecke Weeden opp med en av Skandinavias beste kokker, Stian Floer. Sammen besøker de Nordens aller flotteste turiststeder og hoteller. Jannecke elsker luksus, men er utrolig kresen når det kommer til mat. Stian synes det er helt greit å sove i sovepose, men lever for mat. Det blir «glamping», luksus og spektakulære omgivelser, og Stian viser at det nordiske kjøkken er alt annet enn kjedelig.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  , S1:E1

  I første programmet besøker duoen Juvet landskapshotell i Valldal, der den Oscar-vinnende filmen Ex Machina ble spilt inn, og fantastisk natur møter eksperimentell arkitektur.

  Viafree
 • Episode 2
  , S1:E2

  Jannecke og Stian setter kursen mot Danmark for å feriere på den danske måten, med luksuskroferie på ærverdige Falsled kro, som ble oppført på 1500-tallet.

  Viafree
 • Episode 3
  , S1:E3

  Jannecke og Stian reiser til Brumunddal for å overnatte i tretopphytter, åtte meter over bakken. Deretter går reisen videre til Sala Silvergruva, der natten blir tilbragt i verdens dypeste suite.

  Viafree
 • Episode 4
  , S1:E4

  Jannecke og Stian setter kursen mot Gotland. Der lar Jannecke seg imponere av Fabriken Furillen, som er en nedlagt fabrikk som er blitt til en interiørperle av et hotell i et gammelt kalksteinsbrudd.

  Viafree
 • Episode 5
  , S1:E5

  Jannecke og Stian setter kursen mot Nord-Sverige for å bo i tretoppene på Treehotel, som består av syv helt forskjellige trehytter i prisvinnende design. Til middag serverer Stian bjørnekjøtt, til Janneckes store overraskelse. Videre går veien innom det tradisjonsrike fiskeværet Støtt Brygge, som...

  Viafree
 • Episode 6
  , S1:E6

  Jannecke og Stian setter kursen mot Gotland for å dra på trøffeljakt. På den flotte kroen Smakrike, får Stian være med på å lage et herlig måltid bestående av dagens trøffelfangst.

  Viafree
 • Episode 7
  , S1:E7

  I Stockholm besøker Jannecke og Stian luksushotellet Nobis, som tidligere var en bank med en dramatisk historie. I 1973 ble nemlig ansatte holdt som gisler i seks dager, og begrepet Stockholm-syndrom oppstod.

  Viafree
 • Episode 8
  , S1:E8

  Båtskrekken til Jannecke setter inn, og Stian må besøke øya Myken, en fire timers båttur utenfor Ørnes i Nordland, alene. Der besøker han whisky-destilleriet, og drar på havfiske.

  Viafree
 • Episode 9
  , S1:E9

  Turen går til Valdres og Herangtunet Boutique Hotel, der Jannecke jakter luksus og Stian jakter rype. Videre settes kursen mot Islands varme kilder og Silica Hotel.

  Viafree
 • Episode 10
  , S1:E10

  Jannecke og Stian legger ut på tur for siste gang. Gotland skal besøkes, og der har de hele Hotell Stelor for seg selv.

  Viafree
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer