Dokumentar

Norge i krise
Norge i krise

Norge

I 2020 et det ett tema som har overskygget alt annet - pandemien. Da Norge stengte ned skrudde vi på kameraene. Gjennom unik tilgang til beslutningstagere, bedrifter og ulike personer har vi dokumentert hvordan vi alle har fått livene våre påvirket av et virus. Vi er tett på regjering og helsetopper som forteller om noen av sine vanskeligste beslutninger. Vi ser hvordan sykepleiere, lærere og gründere takler en brutal virkelighet med store omveltninger og frykt, og vi følger Hurtigruten som forsøker å manøvrere seg gjennom sin største krise noensinne. Resultatet er en overraskende, nær og personlig fortelling om hvordan vi som mennesker og nasjon har levd under trusselen fra coronaviruset.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Dokumentar, S1:E1

  Siden mars har de ledet myndighetenes kamp mot pandemien og tatt krevende og vanskelige avgjørelser. Nå er de tilbake på statsministerens kriserom for å snakke ut om samarbeid og konflikter. Hvordan opplevde de dramatikken, og hva har de lært av krisen de fortsatt håndterer sammen?

  TV2 Sumo
 • Episode 2
  Dokumentar, S1:E2

  I Aurland renner avbestillingene inn til gårdshotellet til Tone og Bjørn, og livsverket deres er i alvorlig fare, mens på Eidsvoll er 15 år gamle Linnea glad for nedstengingen, som kan redde livet hennes.

  TV2 Sumo
 • Episode 3
  Dokumentar, S1:E3

  På våren går smittetallene ned, og både skoler og samfunnet ellers åpner opp. 15 år gamle Linnea er redd for at gjenåpningen skal føre til at hun blir smittet, noe som kan være livstruende for henne.

  TV2 Sumo
 • Episode 4
  Dokumentar, S1:E4

  Etter sommeren øker smitten igjen. Det er flere lokale utbrudd, og myndighetene må stramme inn på smitteverntiltakene. For Hurtigruten blir starten på høsten sjokkartet da det blir et alvorlig smitteutbrudd på et av deres skip.

  TV2 Sumo
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer