Drama

Normal people

Ein medrivande, sår og vakker irsk serie om to unge menneske og den vanskelege kjærleiken.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Drama, S1:E1

  En medrivende, sår og vakker historie om to unge mennesker og den vanskelige kjærligheten. Populære Connell og einstøingen Marianne går på samme skole. De faller plutselig for hverandre, men ingen andre må få vite det. Britisk dramaserie. (1:12)

  NRK TV
 • Episode 2
  Drama, S1:E2

  En medrivende, sår og vakker historie om to unge mennesker og den vanskelige kjærligheten. Connell finner på unnskyldninger for at han ikke kan være sammen med kompisene. Marianne har et forklaringsproblem overfor broren sin, Alan. Britisk dramaserie. (2:12)

  NRK TV
 • Episode 3
  Drama, S1:E3

  En medrivende, sår og vakker historie om to unge mennesker og den vanskelige kjærligheten. Vennene til Connell begynner å erte ham om Marianne. I frykt for at forholdet deres skal bli avslørt, tar han en nokså overilt beslutning. Britisk dramaserie. (3:12)

  NRK TV
 • Episode 4
  Drama, S1:E4

  En medrivende, sår og vakker historie om to unge mennesker og den vanskelige kjærligheten. Connell har flyttet til Dublin for å studere, men strever med å finne seg til rette blant smarte, rike medstudenter. Britisk dramaserie. (4:12)

  NRK TV
 • Episode 5
  Drama, S1:E5

  En medrivende, sår og vakker historie om to unge mennesker og den vanskelige kjærligheten. Marianne og Connell omgås som venner i Dublin. Marianne er fortsatt sammen med Gareth, men begynner å miste interessen. Britisk dramaserie. (5:12)

  NRK TV
 • Episode 6
  Drama, S1:E6

  En medrivende, sår og vakker historie om to unge mennesker og den vanskelige kjærligheten. Studiene går bra, og han har fått bedre selvtillit. Likevel klarer ikke Connell å vise følelser overfor Marianne foran vennene hennes. Britisk dramaserie. (6:12)

  NRK TV
 • Episode 7
  Drama, S1:E7

  En medrivende, sår og vakker historie om to unge mennesker og den vanskelige kjærligheten. Connell og Marianne møtes tilfeldig igjen. De blir enige om å være venner. Britisk dramaserie. (7:12)

  NRK TV
 • Episode 8
  Drama, S1:E8

  En medrivende, sår og vakker historie om to unge mennesker og den vanskelige kjærligheten. Connell og Niall drar på ferie til Italia, der Mariannes familie har hus. Ikke alle setter like stor pris på besøket. Britisk dramaserie. (8:12)

  NRK TV
 • Episode 9
  Drama, S1:E9

  En medrivende, sår og vakker historie om to unge mennesker og den vanskelige kjærligheten. Marianne drar på ett års utveksling til Sverige, mens Connell koser seg med Helen i Dublin. Helt til han hører rykter om Marianne. Britisk dramaserie. (9:12)

  NRK TV
 • Episode 10
  Drama, S1:E10

  En medrivende, sår og vakker historie om to unge mennesker og den vanskelige kjærligheten. Det er første nyttårsdag, og Connell våkner til tragiske nyheter som sender ham ut i en dyp depresjon. Britisk dramaserie. (10:12)

  NRK TV
 • Episode 11
  Drama, S1:E11

  En medrivende, sår og vakker historie om to unge mennesker og den vanskelige kjærligheten. Det er sommer. Marianne er i Carricklea og Connell i Dublin, men de er sammen i helgene. Etter en kveld på byen snakker de om forholdet sitt. Britisk dramaserie. (11:12)

  NRK TV
 • Episode 12
  Drama, S1:E12

  En medrivende, sår og vakker historie om to unge mennesker og den vanskelige kjærligheten. Marianne og Connell er endelig sammen som et par. Livet har falt på plass. Men så får Connell et tilbud om studieplass i New York. Britisk dramaserie. (12:12)

  NRK TV
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer