Proffjentene
Proffjentene

Ingen når toppen alene. I «Proffjentene» får du historien om fem av norges beste fotballspillere og den viktigste støttespilleren deres. Reisen tar oss bak det som normalt er lukkede dører i Barcelona, Chelsea, Reading, Göteborg og Wolfsburg.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  , S1:E1

  Guros viktigste støttespillere er mamma og pappa. Vi er med de nervøse foreldrene på Guros første kamp i Chelsea-drakt. Med kampen som ramme blir vi kjent med historien til den lille jenta med det store smilet – og den magiske venstrefoten.

  TV2 Play
 • Episode 2
  , S1:E2

  Vilde følte seg urettferdig behandlet da hun spilte for trener Morten Kalvenes i Arna-Bjørnar. Samtidig har hans tøffe krav vært avgjørende for at hun er utenlandsproff. Mye er usagt i det de treffes for første gang siden de var i samme klubb.

  TV2 Play
 • Episode 3
  , S1:E3

  Lisa-Marie og Marlene Karlseng Utland er tvillinger, har et usedvanlig nært forhold og var en uslåelig duo på banen. Da Marlene gav seg med fotballen, bestemte hun seg for å flytte sammen med søsteren og støtte henne på vei mot proffdrømmen.

  TV2 Play
 • Episode 4
  , S1:E4

  Ingrid har slitt med at hun takler dårlig å gjøre feil. Pappa Ørjan har gjort sitt beste for å få datteren til å lære seg å se videre. Så, under VM i Frankrike i 2019 skulle hun få bruk for alt faren har lært henne – i et spesielt dramatisk øyeblikk.

  TV2 Play
 • Episode 5
  , S1:E5

  Caroline inviterer sin gamle barnefotballtrener til å se henne spille for Barcelona. Tresor Egholm var den som kjempet for at hun skulle få spille med gutta. Bak høye gjerder tar Caroline ham med på en eksklusiv omvisning i anlegget, hvor både hun og Messi trener.

  TV2 Play
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer