Saturday Night Live

På VGTV får du rykende ferske episoder av det legendariske humorprogrammet Saturday Night Live.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 3
  , S2:E3

  På VGTV får du rykende ferske episoder av det legendariske humorprogrammet Saturday Night Live. SNL er nå inne i en storstilt jubileumssesong, og kommer i år til å feire at de er inne i sitt 40. år på skjermen. Ukas gjest er Bill Hader.

  VG+
 • Episode 4
  , S2:E4

  På VGTV får du rykende ferske episoder av det legendariske humorprogrammet Saturday Night Live. SNL er nå inne i en storstilt jubileumssesong, og kommer i år til å feire at de er inne i sitt 40. år på skjermen. Ukas gjest er Jim Carrey.

  VG+
 • Episode 5
  , S2:E5

  På VGTV får du rykende ferske episoder av det legendariske humorprogrammet Saturday Night Live. SNL er nå inne i en storstilt jubileumssesong, og kommer i år til å feire at de er inne i sitt 40. år på skjermen. Ukas gjest er Chris Rock.

  VG+
 • Episode 6
  , S2:E6

  På VGTV får du rykende ferske episoder av det legendariske humorprogrammet Saturday Night Live. SNL er nå inne i en storstilt jubileumssesong, og kommer i år til å feire at de er inne i sitt 40. år på skjermen. Ukas gjest er Woody Harrelson.

  VG+
 • Episode 7
  , S2:E7

  På VGTV får du rykende ferske episoder av det legendariske humorprogrammet Saturday Night Live. SNL er nå inne i en storstilt jubileumssesong, og kommer i år til å feire at de er inne i sitt 40. år på skjermen. Ukas gjest er Cameron Diaz.

  VG+
 • Episode 8
  , S2:E8

  På VGTV får du rykende ferske episoder av det legendariske humorprogrammet Saturday Night Live. SNL er nå inne i en storstilt jubileumssesong, og kommer i år til å feire at de er inne i sitt 40. år på skjermen. Ukas gjest er James Franco.

  VG+
 • Episode 9
  , S2:E9

  På VGTV får du rykende ferske episoder av det legendariske humorprogrammet Saturday Night Live. SNL er nå inne i en storstilt jubileumssesong, og kommer i år til å feire at de er inne i sitt 40. år på skjermen. Ukas gjest er Martin Freeman.

  VG+
 • Episode 10
  , S2:E10

  På VGTV får du rykende ferske episoder av det legendariske humorprogrammet Saturday Night Live. SNL er nå inne i en storstilt jubileumssesong, og kommer i år til å feire at de er inne i sitt 40. år på skjermen. Ukas gjest er Amy Adams.

  VG+
 • Episode 11
  , S2:E11

  På VGTV får du rykende ferske episoder av det legendariske humorprogrammet Saturday Night Live. SNL er nå inne i en storstilt jubileumssesong, og kommer i år til å feire at de er inne i sitt 40. år på skjermen. Ukas gjest er Kevin Hart.

  VG+
 • Episode 12
  , S2:E12

  På VGTV får du rykende ferske episoder av det legendariske humorprogrammet Saturday Night Live. SNL er nå inne i en storstilt jubileumssesong, og kommer i år til å feire at de er inne i sitt 40. år på skjermen. Ukas gjest er Blake Shelton.

  VG+
 • Episode 13
  , S2:E13

  På VGTV får du rykende ferske episoder av det legendariske humorprogrammet Saturday Night Live. SNL er nå inne i en storstilt jubileumssesong, og kommer i år til å feire at de er inne i sitt 40. år på skjermen. Ukas gjest er JK Simmons.

  VG+
 • Episode 14
  , S2:E14

  På VGTV får du rykende ferske episoder av det legendariske humorprogrammet Saturday Night Live. SNL er nå inne i en storstilt jubileumssesong, og i denne episoden feirer de med tilbakeblikk, kjendisgjester og pomp og prakt.

  VG+
 • Episode 15
  , S2:E15

  På VGTV får du rykende ferske episoder av det legendariske humorprogrammet Saturday Night Live. SNL er nå inne i en storstilt jubileumssesong, og kommer i år til å feire at de er inne i sitt 40. år på skjermen. Ukas gjest er Dakota Johnson.

  VG+
 • Episode 16
  , S2:E16

  På VGTV får du rykende ferske episoder av det legendariske humorprogrammet Saturday Night Live. SNL er nå inne i en storstilt jubileumssesong, og kommer i år til å feire at de er inne i sitt 40. år på skjermen. Ukas gjest er Chris Hemsworth.

  VG+
 • Episode 17
  , S2:E17

  På VGTV får du rykende ferske episoder av det legendariske humorprogrammet Saturday Night Live. SNL er nå inne i en storstilt jubileumssesong, og kommer i år til å feire at de er inne i sitt 40. år på skjermen. Ukas gjest er Dwayne Johnson, aka The Rock.

  VG+
 • Episode 18
  , S2:E18

  På VGTV får du rykende ferske episoder av det legendariske humorprogrammet Saturday Night Live. SNL er nå inne i en storstilt jubileumssesong, og kommer i år til å feire at de er inne i sitt 40. år på skjermen. Ukas gjest er Michael Keaton.

  VG+
 • Episode 19
  , S2:E19

  På VGTV får du rykende ferske episoder av det legendariske humorprogrammet Saturday Night Live. SNL er nå inne i en storstilt jubileumssesong, og kommer i år til å feire at de er inne i sitt 40. år på skjermen. Ukas gjest er Taraji P. Henson.

  VG+
 • Episode 20
  , S2:E20

  På VGTV får du rykende ferske episoder av det legendariske humorprogrammet Saturday Night Live. SNL er nå inne i en storstilt jubileumssesong, og kommer i år til å feire at de er inne i sitt 40. år på skjermen. Ukas gjest er Scarlett Johansson.

  VG+
 • Episode 21
  , S2:E21

  På VGTV får du rykende ferske episoder av det legendariske humorprogrammet Saturday Night Live. SNL er nå inne i en storstilt jubileumssesong, og kommer i år til å feire at de er inne i sitt 40. år på skjermen. Ukas gjest er Reese Witherspoon.

  VG+
 • Episode 22
  , S2:E22

  På VGTV får du rykende ferske episoder av det legendariske humorprogrammet Saturday Night Live. SNL er nå inne i en storstilt jubileumssesong, og kommer i år til å feire at de er inne i sitt 40. år på skjermen. Ukas gjest er Louis CK.

  VG+
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer