Sigurd fåkke pult

Sigurd fåkke pult

Komedie

Ny episode til abonnenter hver torsdag. Sigurd er kåt og desperat, men det nærmeste Sigurd kommer å faktisk ligge med noen, er når Trym i kollektivet har sex med kjæresten sin. Men Sigurd er lei av å onanere, han er lei av å bli oversett og han er lei av å være en taper.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1
  Komedie, S1:E1

  Sigurd sliter med å sove, fordi det er sju år siden første og siste gang han hadde sex. Når han omsider kontakter jenta han lå med for å spørre om de kan gjenta affæren, kommer det fram at ikke alt er slik Sigurd husker det.

  Dplay
 • Episode 2
  Komedie, S1:E2

  Sigurds kompis og samboer Trym har flytta ut med kjæresten. Sigurds nye romkamerat, Tuva, foreslår at de arrangerer en innflytningsfest. Sigurd møter en en gammel fiende fra videregående, og ender med å invitere ham på festen. Det blir naturligvis et helvetes leven.

  Dplay
 • Episode 3
  Komedie, S1:E3

  Når husleien i kollektivet dobles over natten, tar Sigurd på seg ansvaret for å ordne opp. For å ikke tape ansikt overfor Tuva bestemmer han seg for å betale den økte husleia selv inntil videre. Derfor ber han om Armitas vakter på mobilsjappa, men for å få dem må han gjøre henne fornøyd...

  Dplay
 • Episode 4
  Komedie, S1:E4

  Sigurd blir invitert med på bassengfest hos en venninne av Tuva i Holmenkollen. Der møter han Robin, en ung mann som er prikk lik Sigurd. Men det er én ting som skiller dem: Robin er helt rå med damer. Sigurd forsøker å lære seg hemmeligheten, og ender opp med å få muligheten til å miste jomfrudo...

  Dplay
 • Episode 5
  Komedie, S1:E5

  Sigurd og Mats er på reunion med gamleklassen på en hytte i skogen. Mats vil hjem, men Sigurd øyner muligheten til å få ligge med Ingeborg. Sigurd har også invitert klassens gymlærer Kim Eivind. Men det kommer fort fram at det er mye Sigurd ikke har fått med seg om sin gamle favorittlærer.

  Dplay
 • Episode 6
  Komedie, S1:E6

  Sigurd er desperat, og bestemmer seg for å prøve Tinder, uten særlig forhåpninger. Som forventet lar varslene vente på seg, helt til han plutselig matcher med en vakker jente som vil bli med ham hjem.

  Dplay
 • Episode 7
  Komedie, S1:E7

  Mats er lei av Sigurds evinnelige mas om sex, og hooker opp bestekompisen med en prostituert studievenninne. Sigurd forsøker å få tilbake bunaden som ble stjålet fra Tuvas rom.

  Dplay
 • Episode 8
  Komedie, S1:E8

  Sigurd og Mats besøker Trym og kjæresten Lisa i Ås. Når det kommer fram at Lisa har flere kjærester, øyner Sigurd muligheten for å endelig få ligget. Psykologen presser Sigurd til å delta på lanseringen av podcasten. Når de frister med å hjelpe ham med et av hans problemer, kan han ikke si nei.

  Dplay
 • Episode 100
  Komedie, S1:E100

  Sigurd er kåt og desperat, men det nærmeste Sigurd kommer å faktisk ligge med noen, er når Trym i kollektivet har sex med kjæresten sin. Men Sigurd er lei av å onanere, han er lei av å bli oversett og han er lei av å være en taper.

  Dplay