Skitsamma

Hva skjer når fire 20-åringer bestemmer seg for å flytte sammen i et kollektiv midt i Stockholm? Det blir selvfølgelig kjærlighetsbekymringer, hverdagsproblemer og fester som setter vennskapet på prøve.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  , S1:E1

  Annie flytter inn med broren, Matteo, og hans romkamerater. Hun kastes umiddelbart inn i hverdagen med møkkete undertøy, kakerlakker i krokene og dater med overraskende avslutning.

  Discovery+
 • Episode 2
  , S1:E2

  Annie har begynt å date komikeren Messiah Hallberg, noe alle i kollektivet har en mening om. Annies date med Messiah slutter med spørsmålet: hvor mange romkamerater trengs for å bytte en lyspære?

  Discovery+
 • Episode 3
  , S1:E3

  Gjengen skal på fest og alle har et felles mål for kvelden: å ikke gå hjem alene. Det slutter med at noen går hjem alene, noen går ikke hjem og noen går hjem med en ganske uventet person.

  Discovery+
 • Episode 4
  , S1:E4

  Annie får hjelp av Ola med å ta første skritt i et nytt karrierevalg, men Ola hadde ikke regnet med at han selv skulle bli nakenmodell. Samtidig jobber Emil hardt med en skoleoppgave, men gruppemedlemmene hans distraheres av noe.

  Discovery+
 • Episode 5
  , S1:E5

  Emil har truffet en MILF med talenter han priser opp i himmelen, men når han besøker henne hjemme, finner han ut hva som gjemmer seg bak masken. Kvelden får også en uventet vending når kompisene er på hardrockfest – hjemme.

  Discovery+
 • Episode 6
  , S1:E6

  På klatresenteret faller Annie i mer enn en betydning. Den stilige Robert som reddet henne får Annie til å ville endre vanene sine. Emil og Matteo fortsetter sine vaner med å spionere på den pene nabojenta, som nettopp er blitt singel.

  Discovery+
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer