The Secrets She Keeps
The Secrets She Keeps

Agatha og Meghan lever adskilte liv i en forstad utenfor Sydney. Meghan er en populær influencer, og Agatha er en introvert ekspeditrise. Men kvinnene har mer til felles enn de tror. Ingen av dem lever det livet de vil, og begge bærer på hemmeligheter som kan ødelegge hele tilværelsen deres. En dag møtes de i matbutikken der Agatha jobber, og da endrer alt seg.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1
  , S1:E1

  Seriestart. Ekspeditrisen Agatha er besatt av influenceren Meghans tilsynelatende perfekte liv. Men når kvinnene en dag møtes i matbutikken, blir det tydelig at Agatha føler mer enn bare beundring for Meghan.

  TV2 Sumo
 • Episode 2
  , S1:E2

  Agatha bestemmer seg for å sette en ond plan ut i livet når Meghan får ny termin. Trass i grundige forberedelser oppstår det raskt problemer. Agatha blir arrestert av politiet, og Meghan må stå til ansvar for fortiden sin.

  TV2 Sumo
 • Episode 3
  , S1:E3

  Meghan drar til sykehuset for å føde, men lykken blir kortvarig. Like etter fødselen forsvinner sønnen hennes, og ingen vet hvor han er. Samtidig blir sannheten om Agathas turbulente oppvekst og en stor tragedie avslørt.

  TV2 Sumo
 • Episode 4
  , S1:E4

  Agatha får oppfylt drømmen om den perfekte familien. Hayden har kommet tilbake til Sydney, og sammen blir de kjent med sin nyfødte sønn. Men sannheten truer, noe som blir ekstra tydelig når Agathas eksmann dukker opp.

  TV2 Sumo
 • Episode 5
  , S1:E5

  Meghan og Jack har knapt rukket å samle seg etter kidnappingen når mediene får vite om Jacks utroskap. Rory får høy feber, og Agatha blir nødt til å ta ham med til sykehuset selv om hemmeligheten kan bli avslørt.

  TV2 Sumo
 • Episode 6
  , S1:E6

  Sesongavslutning. I ren desperasjon flykter Agatha med Ben. Politiet tar raskt opp jakten, men å finne henne er lettere sagt enn gjort. Vil Meghan noensinne få sønnen tilbake?

  TV2 Sumo