Reality

Torpet
Torpet

Norge

Et steinkast fra Farmen ligger Torpet. Her flytter deltakere som taper tvekampene på Farmen inn og får muligheten til å kjempe seg tilbake til Farmen. Torpet går som nettserie på Sumo, og som på Farmen blir også her én deltaker utslått hver uke.

Medvirkende

 • Harald Olav Ulstein
  Skuespiller
 • Karianne Amlie Wahlstrøm
  Skuespiller
 • Mathias Scott Pascual
  Skuespiller

Sesonger og episoder

Sesong 3
 • Sesong 1
 • Sesong 2
 • Sesong 3
 • Episode 1
  Reality, S3:E1

  Mathias ankommer den lille gården Hvalssetra som den første deltakeren på årets Torpet. Men den tidligere Farmen-deltakeren blir overrasket når han finner en gravplass på den øde setra og skjønner at beboerne der er omkommet i spanskesyken. Mathias gruer seg til den første natta alene på Torpet. ...

  TV2 Sumo
 • Episode 2
  Reality, S3:E2

  Mathias og Karianne er allerede perlevenner, men skjønner raskt at ingen av dem er spesielt praktisk anlagte. Heldigvis er redningen på vei, for tidligere Farmen-deltaker Olav Harald ankommer som sistemann i starttrioen på Torpet. Han havnet i en bitter konflikt sist han var på Farmen og håper ha...

  TV2 Sumo
 • Episode 3
  Reality, S3:E3

  Eldstemann Olav Harald synes det er mye fjas med Karianne og Mathias og føler seg allerede utenfor felleskapet deres. Men så kommer beskjed om at trioen snart må kjempe om plassene sine inne på Torpet. Klarer de tidsnok å finne ut hvordan de skal holde sammen mot den kommende trusselen?

  TV2 Sumo
 • Episode 4
  Reality, S3:E4

  Det har vært tvekamp på Farmen og taperen har fått tilbud om en ny sjanse på Torpet. De tre Farmen-veteranene på den lille gården legger en utspekulert plan for den ubudne gjesten. Klarer de å skremme nykommeren til å dra?

  TV2 Sumo
 • Episode 5
  Reality, S3:E5

  Nykommeren overtar ledelsen på Torpet og setter i gang arbeidet som har latt vente på seg. Samtidig har Olav Harald fått en skade og må overlate en stor oppgave til de andre. Og en hemmelig samtale ved låven tyder på at lojaliteten slår sprekker….

  TV2 Sumo
 • Episode 6
  Reality, S3:E6

  Den første duellen på Torpet står for tur. Hvem skal møte nykommeren i kamp? Det blir en bitter diskusjon mellom de tre Farmen-veteranene. Noen går dessuten bak ryggen til de andre og røper en hemmelighet for gjesten.

  TV2 Sumo
 • Episode 7
  Reality, S3:E7

  En dramatisk duell fører til at den første deltakeren må forlate Torpet. Nå må de tre som blir igjen finne en måte å legge de siste dagers strid bak seg. Men på brygga får en av deltakerne en sjokkopplevelse….

  TV2 Sumo
 • Episode 8
  Reality, S3:E8

  Endelig kommer det dyr til Torpet, og begeistringen er stor hos de tre beboerne. Samtidig får de den første belønningen av mentor for arbeidsinnsatsen deres. Men lykken varer ikke evig, for på Farmen er nok en tvekamp over og en ny trussel er på vei til den vesle gården….

  TV2 Sumo
 • Episode 9
  Reality, S3:E9

  Sanna har funnet seg til rette på Torpet. Endelig føler hun seg ikke utenfor gjengen, slik hun gjorde på inne på Farmen. Karianne regner med at det er hennes tur til å gå i kamp, men innser at nykommeren trives, så hvordan skal hun få Sanna til å trekke seg?

  TV2 Sumo
 • Episode 10
  Reality, S3:E10

  Det er klart for den andre duellen på Torpet. Det blir svært spennende for de to konkurrentene og det hele ender i gråt og sterke følelser. Så kommer det et brev til Torpet-beboerne. De må utføre en prestisjefylt oppgave.

  TV2 Sumo
 • Episode 11
  Reality, S3:E11

  Etter innsatsen de siste dagene håper trioen på Torpet på å bli rikelig belønnet. I stedet dukker nok en uventet oppgave opp, og den setter læreregenskapene til Karianne på prøve. Og endelig kommer mentor med dommen i malekonkurransen.

  TV2 Sumo
 • Episode 12
  Reality, S3:E12

  Trioen på Torpet innser at strategien deres har feilet. De har fortsatt ikke klart å få deltakerne fra Farmen til å trekke seg, og dermed unngå å havne i kamp. Nå er en ny deltaker på vei og de tre tar alle triks i bruk i sin nye utspekulerte plan.

  TV2 Sumo
 • Episode 13
  Reality, S3:E13

  Lene liker seg godt på Torpet og vil kjempe seg til en plass videre. Den nye strategien til veteranene er å påstå at alle som har kommet fra Farmen har trukket seg, og satse på at Lene ikke skal ha samvittighet til å splitte trioen. Kan planen fungere denne gangen?

  TV2 Sumo
 • Episode 14
  Reality, S3:E14

  Trioen på Torpet er strålende fornøyde med endelig å ha unngått kamp. Men så får de en overraskende oppgave som Mathias og Karianne elsker: de skal lage et revynummer. Olav Harald er ikke like glad i sang og dans, og han prøver desperat å snike seg unna.

  TV2 Sumo
 • Episode 15
  Reality, S3:E15

  Olav Harald har blitt en læremester for de to andre på Torpet. Nå vil han gi Karianne og Mathias en mulighet til å klare å bygge noe på egenhånd, og han frister dem med et svennebrev dersom de klarer oppdraget. Men har Mathias og Karianne noen praktiske sider?

  TV2 Sumo
 • Episode 16
  Reality, S3:E16

  Kuene lager kaos på Torpet. Mathias og Karianne er oppgitte og litt redde for de store dyra. Så kommer enda flere dyr til den lille gården. Samtidig har nok en tvekamp gått av stabelen på Farmen og trioen får snart uønsket besøk.

  TV2 Sumo
 • Episode 17
  Reality, S3:E17

  Den nye deltakeren er sliten etter den tøffe tvekampen på Farmen, men har bestemt seg for å kjempe seg inn på Torpet. Olav Harald, Mathias og Karianne har fått beskjed om regelbruddene på Farmen og mener at hun ikke fortjener en ny sjanse.

  TV2 Sumo
 • Episode 18
  Reality, S3:E18

  Olav Harald setter stor pris på innsatsen til Karianne og Mathias, og i dag har han en hyggelig overraskelse til dem. Nå er de tre sikre på at de har flere dager som trio på Torpet, så helt uventet kommer enda en deltaker til gården. Hva betyr dette for samholdet på Torpet?

  TV2 Sumo
 • Episode 19
  Reality, S3:E19

  Marianne finner seg til rette på Torpet, men har mange tanker om hva som skal skje videre. Hun har flere spennende teorier hun deler med trioen. Karianne og Mathias synes det er hyggelig med Marianne, men gruer seg til at det snart kommer enda et menneske inn fra Farmen.

  TV2 Sumo
 • Episode 20
  Reality, S3:E20

  På Torpet har de endelig funnet en god måte å være fire personer der samtidig på. Men så kommer det enda en deltaker fra Farmen og setter Torpet fullstendig på hodet… Hvordan skal de klare å leve fem mennesker på den lille gården?

  TV2 Sumo
 • Episode 21
  Reality, S3:E21

  Nå er de fem på Torpet og det merkes at det begynner å bli trangt. Den sist ankomne deltakeren mener de må få opp farten på alle byggeprosjektene, men møter motstand fra de andre. Marianne bestemmer seg for å søke dekning…

  TV2 Sumo
 • Episode 22
  Reality, S3:E22

  Raymond lager fortsatt mye støy og ståk inne på Torpet, og de andre begynner å gå lei. Men et brev setter situasjonen fullstendig på hodet. Frontene skjerpes når det blir klart at alle må kjempe for sin videre eksistens.

  TV2 Sumo
 • Episode 23
  Reality, S3:E23

  Det er klart for tidenes konkurranse på Torpet når alle fem deltakere må kjempe om å få bli. De skal konkurrere i tre utfordrende grener, og for to av dem betyr dette slutten på eventyret. Hvem står igjen til slutt?

  TV2 Sumo
 • Episode 24
  Reality, S3:E24

  Det gjenstår en siste konkurranse før de fem deltakerne får svaret: hvem av dem må pakke sekken og dra hjem umiddelbart. Etter avskjed med to deltakere går den gjenværende trioen løs på et nytt byggeoppdrag, men de støter på noen uforståelige problemer. Og snart er det klart for tvekamp inne på F...

  TV2 Sumo
 • Episode 25
  Reality, S3:E25

  Den nye deltakeren fra Farmen glir fint inn hos trioen på Torpet, og alle er enige om at de har det hyggelig sammen. Men nykommeren synes det gjøres lite på Torpet og har forslag til en aktivitet de kan gjøre sammen. Men Olav Harald klarer ikke å ta oppgaven på alvor…

  TV2 Sumo
 • Episode 26
  Reality, S3:E26

  Etter 7 uker kjenner deltakerne seg som ekte bønder. En fotograf kommer for å forevige dem og gården. Så er det klart for duell på Torpet og Mathias er den eneste av de tre opprinnelige som ikke har vært i kamp. Klarer Tove å bli den første som skiller trioen og sender en av dem hjem?

  TV2 Sumo
 • Episode 27
  Reality, S3:E27

  De gjenværende mestrer ikke alt på gården, og særlig fisket går det svært dårlig med. Og en solid innspurt på arbeidsoppgavene fører til en svært velkommen overraskelse fra mentor.

  TV2 Sumo
 • Episode 28
  Reality, S3:E28

  Mentor har kommet med penger til trioen på Torpet. Nå går ferden til markedet der de kan kjøpe mat og luksusvarer. Men det er dyrere enn de har sett for seg og et underholdningsbidrag må til for å spe på inntekten. For Olav Harald blir opptredenen en grusom erfaring.

  TV2 Sumo
 • Episode 29
  Reality, S3:E29

  Den nye deltakeren fra Farmen er tydelig på at hun er kommet for å bli på Torpet. Karianne og Mathias bestemmer seg for å gjemme gårdsboka, sånn at nykommeren skal få en dårligere sjanse i en eventuell kunnskapskonkurranse. Det går mot en ny duell på Torpet og trioen innser at de står i fare for ...

  TV2 Sumo
 • Episode 30
  Reality, S3:E30

  Det er klart for en dramatisk duell på Torpet. Karianne Vilde skal møte Olav Harald i presisjonskonkurransen. Skal trioen klare å holde stand enda en uke, eller må Olav Harald forlate dem og reise hjem rett før avslutningen av Torpet?

  TV2 Sumo
 • Episode 31
  Reality, S3:E31

  Motivasjonen hos deltagerne er ikke den beste, etter snart 8 uker uten kontakt med de hjemme. Stemningen går i taket når de hører posthornet i skogen og skjønner at de får brev fra familie og venner.

  TV2 Sumo
 • Episode 32
  Reality, S3:E32

  Torpet går mot slutten og Mentor kommer på et siste besøk. Han blir veldig skuffet over at trioen har lagt ned arbeidet. Deltakerne har nå bare fokus på den forestående Torpet-finalen, men så kommer Mads med en svært overraskende nyhet.

  TV2 Sumo