Reality

Tufte
Tufte

Norge • Sesong 1, Episode 1

Våren 2020 forbereder bonde, familiefar og roer Olaf Tufte seg til sitt siste OL, men alt blir snudd på hodet når verden rammes av en pandemi. Sammen med familien bestemmer Olaf seg for å satse ett siste år frem mot OL i Tokyo 2021. Olaf, familien og lagkameratene går inn i sitt tøffeste år noensinne.
Medvirkende
 • Olaf Tufte
  Skuespiller

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Reality, S1:E1

  Våren 2020 forbereder bonde, familiefar og roer Olaf Tufte seg til sitt siste OL, men alt blir snudd på hodet når verden rammes av en pandemi. Sammen med familien bestemmer Olaf seg for å satse ett siste år frem mot OL i Tokyo 2021. Olaf, familien og lagkameratene går inn i sitt tøffeste år noens...

  TV2 Play
 • Episode 2
  Reality, S1:E2

  Det norske rolandslaget reiser til Italia på treningsopphold, men det er mange skjær i sjøen for Olaf Tufte og de andre gutta i båten. Stemningen på laget har ført til at Oscar vurderer å legge opp på grunn av presset fra Olaf. Martin har holdt en ryggskade skjult for de andre, og nå trues plasse...

  TV2 Play
 • Episode 3
  Reality, S1:E3

  Hjemlengselen under det lange treningsoppholdet i Italia påvirker humøret til Olaf. Hjemme på Tufte gård må datteren Mie feire 14-årsdagen uten pappa. Et lagmøte fører til spenninger i gruppa, og kulminerer i en voldsom krangel mellom Olaf og Erik.

  TV2 Play
 • Episode 4
  Reality, S1:E4

  Etter fire harde uker på treningsleir i Italia, skal Olaf og lagkameratene endelig vise hva de er gode for i Europamesterskapet. Vil all den harde treningen betale seg? Hjemme på Tufte Gård er det sønnen Herman og faren Sigurd som holder gårdsdriften i gang mens Olaf er borte.

  TV2 Play
 • Episode 5
  Reality, S1:E5

  Olaf har ingen tid til å henge med hodet etter skuffelsen i EM, for nå står våronna for tur på Tufte Gård. Tre generasjoner Tufte må trå til for å få gården klar til våren. Olaf og Ainas kreativitet og vilje settes på prøve når gården trues av en dyp økonomisk krise. Norges mest kjente fenrik duk...

  TV2 Play
 • Episode 6
  Reality, S1:E6

  Olaf og lagkameratene reiser til Kroatia for å delta i World Cup. Etter det dårlige resultatet i EM har det spredd seg en usikkerhet i gruppa, og Olaf planlegger en overraskelse for å snu stemningen blant gutta.

  TV2 Play
 • Episode 7
  Reality, S1:E7

  Etter fiaskoen i Zagreb er Olafs humør elendig. Han lar det gå ut over alle rundt seg, både hjemme og på trening. De dårlige resultatene tvinger trener Kjetil til å ta et drastisk valg.

  TV2 Play
 • Episode 8
  Reality, S1:E8

  Olaf har endelig mer tid til familien, og forsøker å gjøre opp for sin dårlige oppførsel. Aina blir invitert ut på date, og gutta i båten kommer til gården for å smake på Olafs grillmat.

  TV2 Play
 • Episode 9
  Reality, S1:E9

  Et bokprosjekt fører Olaf hjem til Linni Meister på besøk. Samtidig begynner treningen mot OL å tilspisse seg. Olaf og resten av rolandslaget får koronavaksine.

  TV2 Play
 • Episode 10
  Reality, S1:E10

  Rolandslaget reiser til Italia for en siste konkurranse og generalprøve før OL i Tokyo. En positiv covid-test snur alt på hodet, og gutta i båten står i fare for å miste alt.

  TV2 Play
 • Episode 11
  Reality, S1:E11

  Tilbake i Norge nyter Olaf og resten av laget en velfortjent ferieuke. Martin dykker etter søppel i Oslofjorden, mens Oscar har kjøpt seg vannscooter og slapper av på pappas båt. Ferielykken blir kortvarig for Oscar når han blir satt i arbeid på Tufte Gård.

  TV2 Play
 • Episode 12
  Reality, S1:E12

  For å forberede seg på høye temperaturer under OL i Tokyo, reiser Olaf og resten av rolandslaget til Italia på varmeopphold. En intern konkurranse på vannet setter halve laget ut av spill. Oscar får ta del i Eriks snobbete verden.

  TV2 Play
 • Episode 13
  Reality, S1:E13

  Den siste uken før avreise til OL isolerer rolandslaget seg på Årungen rostadion. Her gjennomfører de sine tøffeste økter til nå. Olaf har en overraskelse på lur som bringer latter og begeistring inn i laget.

  TV2 Play
 • Episode 14
  Reality, S1:E14

  Olaf Tufte setter seg på flyet til Tokyo for å delta i sitt syvende OL. Men i Japan står utfordringene i kø for den norske dobbeltfireren, og medaljene uteblir. Hjemme på Tufte gård arrangeres det OL-fest.

  TV2 Play
 • Episode 15
  Reality, S1:E15

  En eventyrlig olympisk karriere er over, og Olaf Tufte er hjemme på gården. Endelig har Olaf mer tid til familie, venner og nye prosjekter. Bestefar Sigurd utfordrer Olaf i motocross, og familien reiser på norgesferie i bobil.

  TV2 Play
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer