Vandreren

Terje Larsen brøt seg inn i over 650 hytter, og skrev seg inn i norgeshistorien som en myteomspunnet og notorisk kriminell. Alltid i bevegelse, alltid i naturen, fra hytte til hytte med politiet hakk i hæl. Hvem var han egentlig? Av Martin Holvik (VG) og Peter Daatland (Filt).

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1
  , S1:E1

  Våren 2001 rømmer «Vandreren» fra Ringerike kretsfengsel, kjøper en flaske sprit og kaster seg på en buss til fjells. Det blir starten på hans lengste hytteraid. Politiet setter inn store ressurser for å fange ham, men hver gang glipper han som et såpestykke mellom hendene. Av Martin Holvik (VG) ...

  VG+
 • Episode 2
  , S1:E2

  Vandreren har tatt med seg tre personer på tur. Den første havnet i fengsel. Den andre har holdt det hemmelig i 35 år. Den tredje brant i hjel. Av Martin Holvik (VG) og Peter Daatland (Filt).

  VG+
 • Episode 3
  , S1:E3

  Livet ble ikke helt slik Terje Larsen planla det som guttunge. Han var fast bestemt på å bli like god i fotball som Johan Cruyff. Hvor gikk det galt? Av Martin Holvik (VG) og Peter Daatland (Filt).

  VG+
 • Episode 4
  , S1:E4

  Terje Larsen har et halvt år igjen å leve, og vil vise Peter noe. De legger ut på vandring med freidig mot. Men det er noe han har glemt å fortelle. Av Martin Holvik (VG) og Peter Daatland (Filt).

  VG+