Dokumentar

Vårt lille land - historien fortsetter
Vårt lille land - historien fortsetter

Norge

Vi i Vårt lille land-redaksjonen møter mennesker, blir godt kjent, og så forlater vi dem. Ofte tar det lang tid før vi treffes igjen. Og da kan livet ha tatt en ny vending
Medvirkende
 • Tonje Steinsland
  Skuespiller

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Dokumentar, S1:E1

  Da tobarnsmoren Eilén K. Bodin (40) fikk vite at hun hadde kort tid igjen å leve la hun en helt spesiell plan for barna sine. Men ingenting ble som Eilén trodde.

  TV2 Sumo
 • Episode 2
  Dokumentar, S1:E2

  Gründeren Kristian Bye (52) ble utslitt etter å ha oppnådd ellevill suksess. Det var kona Katja som hjalp ham på beina. Nedturen ga paret viktig innsikt. Nå er det Kristians tur til å hjelpe kona.

  TV2 Sumo
 • Episode 3
  Dokumentar, S1:E3

  Unni Sten (80) og Britt Hiorth (84) har elsket hverandre i mer enn 30 år. Og like lenge har de ønsket å gifte seg i kirken. Til slutt kom dagen da drømmen gikk i oppfyllelse.

  TV2 Sumo
 • Episode 4
  Dokumentar, S1:E4

  Rama Jama (36) var fembarnsmor og analfabet da hun bestemte seg for å ta grep i sitt eget liv. Ved hjelp av den pensjonerte matematikkprofessoren Atle Seierstad tok hun videregående skole på ett år! Nå har Ramas store drøm gått i oppfyllelse.

  TV2 Sumo
 • Episode 5
  Dokumentar, S1:E5

  På familiegården i Skiptvedt hadde det rådet en vond taushet i mange år etter den fryktelige ulykken da lille Aurora (1) ble påkjørt og drept på tunet av sin egen bestefar. Men familiens beslutning om å fortelle historien i «Vårt lille land» skulle endre dem på måter de ikke hadde forutsett.

  TV2 Sumo
 • Episode 6
  Dokumentar, S1:E6

  Lena Ronge (58) overlevde den alvorlige kreftdiagnosen for 6 år siden. Men den tyngste motbakken kom etter at kamera var skrudd av.

  TV2 Sumo
 • Episode 7
  Dokumentar, S1:E7

  Kari Kjønaas Kjos (58) ble kjent som frp-politikeren som alltid brydde seg om de svakeste i samfunnet. I Vårt lille land fortalte vi historien om hvordan hun spontant tok en narkoman jente fra gata inn i livet sitt, og hjalp henne i årevis - uten at noen rundt helt skjønte hvorfor. Da vi besøkte ...

  TV2 Sumo
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer