Reality, Dokusåpe

Veterinærene
Veterinärerna

Sverige

«Veterinærene» er en svensk dokumentarserie om veterinærer rundt i Sverige og deres daglige arbeid på dyrehospitaler, dyreklinikker og i dyreparker. Vi følger dem når de prøver å hjelpe syke eller skadde dyr. Veterinærer møter mange forskjellige typer dyr, store og små, og må også sette seg inn i eierens historier.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 73
  Reality, Dokusåpe, S1:E73

  I Skånes dyrepark fanger Kalle og kollegaene hans inn noen grisunger som skal undersøkes. En av dem viser seg å være i dårlig form. Anna vaksinerer en hundeflokk, og pudlene Aron og Spike blir operert.

  TV2 Play
 • Episode 74
  Reality, Dokusåpe, S1:E74

  Katten Fanny har pusteproblemer, og blir brakt inn til klinikken i Upplands Västby. Det viser seg at situasjonen er alvorlig. Kakaduen Pepsi kommer til smådyrsklinikken i Mäleren for en kontroll.

  TV2 Play
 • Episode 75
  Reality, Dokusåpe, S1:E75

  Kalle i Skånes dyrepark skal bestemme kjønnet på parkens kaninunger, men dette viser seg å bli en krevende oppgave. Amazonpapegøyen Oberon får det vonde benet sitt undersøkt, og det blir utført keisersnitt på den gravide katten Rosanna.

  TV2 Play
 • Episode 76
  Reality, Dokusåpe, S1:E76

  Kalle i Skånes dyrepark hjelper en hjort som halter. På dyresykehuset i Västby undersøker Jannis to ormer. Hesten Prinzen blir undersøkt på lungene, og Mila gjør en uventet oppdagelse.

  TV2 Play
 • Episode 77
  Reality, Dokusåpe, S1:E77

  Schæferen Zacko skal få utført en kikkhullsoperasjon på Västby dyresykehus. Ørkenrottene Pysen og Ekorren som i det siste har vært trøtte og sløve, ankommer Mäleren smådyrsklinikk.

  TV2 Play
 • Episode 78
  Reality, Dokusåpe, S1:E78

  Kalle og kollegaene hans i Skånes dyrepark, behandler moskusoksen Tor som har vært i dårlig for i det siste. Cocker spanielen Nora skal få operert bort både livmoren og eggstokker.

  TV2 Play
 • Episode 79
  Reality, Dokusåpe, S1:E79

  Anders i Skånes dyrepark har en overraskelse på lur til jervene. Carina på hesteklinikken i Norrköping tar hånd om hesten Ture som tidligere har hatt en sprekke i hoven sin.

  TV2 Play
 • Episode 80
  Reality, Dokusåpe, S1:E80

  Kalle og Maria i Skånes dyrepark undersøker en ravn som har skadet den ene foten sin. Den amerikanske katten Kittikin må gjennom en helsesjekk får hjemreisen til USA.

  TV2 Play
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer