Reality, Dokusåpe

Veterinærene
Veterinärerna

Sverige

«Veterinærene» er en svensk dokumentarserie om veterinærer rundt i Sverige og deres daglige arbeid på dyrehospitaler, dyreklinikker og i dyreparker. Vi følger dem når de prøver å hjelpe syke eller skadde dyr. Veterinærer møter mange forskjellige typer dyr, store og små, og må også sette seg inn i eierens historier.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 14
  Reality, Dokusåpe, S1:E14

  Kalle i Skånes dyrepark bedøver brunbjørnshannen Glok for å blant annet undersøke tennene hans. Kaninen Hugo ser ut til å ha en svulst, og konkurransehesten Tippen har rykninger i munnen.

  TV2 Play
 • Episode 15
  Reality, Dokusåpe, S1:E15

  Tolv år gamle Emilia vil vite kjønnet på de to marsvinsungene sine. Cocker spanielen Charlie er så dårlig at han blir innlagt, og konkurransehesten Ninja har skadet bakbeinet sitt.

  TV2 Play
 • Episode 16
  Reality, Dokusåpe, S1:E16

  Det er vår i Skånes, og veterinæren Kalle ser til både nyfødte kaniner og elgkalver. Den franske bulldoggen Knut blir operert.

  TV2 Play
 • Episode 17
  Reality, Dokusåpe, S1:E17

  Anders opererer konkurransehunden Dana som har slitt av en sene i et kne. Ponnien Fideli halter, dyreparken i Skånes er tiden inne for å kjønnsbestemme og id-merke de nyfødte ulvevalpene.

  TV2 Play
 • Episode 18
  Reality, Dokusåpe, S1:E18

  Konkurransehesten Nobel har fått et fremmedlegeme i hoven på høyre frambein, og situasjonen viser seg å være mer alvorlig enn først antatt. Kalle i Skånes dyrepark forsøker å finne en nyfødt kronhjortskalv.

  TV2 Play
 • Episode 19
  Reality, Dokusåpe, S1:E19

  Elgen Hedda i Skånes dyrepark er dårlig, og dette går også utover kalven hennes. Katten Sotis har mistet en del av halen sin.

  TV2 Play
 • Episode 20
  Reality, Dokusåpe, S1:E20

  Den halte undulaten Meyo får hjelp av veterinæren Cesar Guevara som er ekspert på eksotiske dyr. Hunden Nilo kommer til dyresykehuset i Falun for å gi blod.

  TV2 Play
 • Episode 21
  Reality, Dokusåpe, S1:E21

  Maria fjerne tannstein på hunden Cindy, og katten Clyde har en overaktiv skjoldbruskkjertel. Hunden Ecco har blitt operert i begge frambeina, og skal nå på rehabilitering.

  TV2 Play
 • Episode 79
  Reality, Dokusåpe, S1:E79

  Anders i Skånes dyrepark har en overraskelse på lur til jervene. Carina på hesteklinikken i Norrköping tar hånd om hesten Ture som tidligere har hatt en sprekke i hoven sin.

  TV2 Play
 • Episode 80
  Reality, Dokusåpe, S1:E80

  Kalle og Maria i Skånes dyrepark undersøker en ravn som har skadet den ene foten sin. Den amerikanske katten Kittikin må gjennom en helsesjekk får hjemreisen til USA.

  TV2 Play
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer