Komedie

Voksensmerter

Media rapporterer om at unge i Norge sliter mer enn noen gang. De sliter psykisk, de sliter på skolen, de sliter sosialt og de sliter med dårlig selvfølelse. Men er alt virkelig så forbasket mørkt der ute? Og uansett, burde man ikke heller fokusere på løsningene istedenfor problemene? Voksensmerter er en doku-humorserie der den frittalende influenseren og komikeren Maria «Piateed» Stavang ser med konfronterende skråblikk på sin generasjons utfordringer med å bli voksen.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Komedie, S1:E1

  Den frittalende influenseren og komikeren Maria «Piateed» Stavang ser med konfronterende skråblikk på sin generasjons utfordringer med å bli voksen. Hun er overbevist om at det må finnes enkle løsninger på store problemer, og hun tester ut teorier, råd og anbefalinger fra eksperter og mannen i ga...

  Discovery+
 • Episode 2
  Komedie, S1:E2

  Bevæpnet med skjult kamera og en haug femtilapper, finner Maria ut hva folk er villig til å gjøre for penger. Og hvor mange tenåringer trengs egentlig for å bytte lyspære?

  Discovery+
 • Episode 3
  Komedie, S1:E3

  Marias ekser stroppes fast i en løgndetektor. Maria dater veldig mange gutter på veldig kort tid, på jakt etter sin bedre halvdel. Eller som hun kaller det: Hennes skitne lille bitch.

  Discovery+
 • Episode 4
  Komedie, S1:E4

  Hvorfor slutter man å drive dank? Hvor lang tid tar det før en hel skoleklasse har tatt fram mobilen? Og hvor stress er det egentlig å være trilling-mamma? Maria viser oss hvorfor voksne har så lite fritid.

  Discovery+
 • Episode 5
  Komedie, S1:E5

  Hvorfor skal Maria bry seg om miljøet, når så mange andre gir faen? Maria prøver uansett, og tar på seg en kjole laget av hennes eget søppel.

  Discovery+
 • Episode 6
  Komedie, S1:E6

  Hva skal man bli når man blir stor? Maria sjekker om det muligens kan være konditor, og Maria bruker sin kjære løgndetektor for å finne ut om influencere lyver på Instagram.

  Discovery+
 • Episode 7
  Komedie, S1:E7

  Hvordan håndterer man drikkepress, fylleangst, bakrus og smugdrikking? Maria tar for seg et tema hun elsker og hater: Alkohol.

  Discovery+
 • Episode 8
  Komedie, S1:E8

  Hvordan får man venner? Maria spør det norske folk, og plasserer vennene sine i løgndetektoren, for en runde av game showet “Bekjent eller venn”.

  Discovery+
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer