Wenche Andersen starter adventstiden med å lage smakfull eplegløgg. Ved siden blir det servert enkel fingermat som alle kan lage.
Det søte står i fokus hos Wenche i luke 2. Hun lager kokosmakroner, i tillegg viser hun hvordan en deig kan bli mange kakesorter. Perfekt for den travle og alle som liker kake!
Wenche lager lettsaltet og røkt juleskinke og lammelår med smakfull waldorf- og valenciasalat.
Sild hører jula til, og Wenche viser deg fire ulike varianter. En av oppskriftene har hun personlig fått av Thorvald Stoltenberg.
Spiselige julegaver er populært, så hvorfor ikke prøve deg på et eltefritt grytebrød som kan gis bort? Wenche viser deg hvordan.
Wenches favorittbakst står på dagens meny. Hun viser oss hvordan man lager de perfekte smultringene.
Vi lader opp til julekvelden med pinnekjøtt og kålrotmos. Her har Wenche et tips som vil overraske mange!
Wenche lager konfekt for både liten og stor.
Engelsk fruktkake står for tur i Wenches julekalender. Den klassiske kaken er stappfull av julens tørkede frukter. Hun viser deg hvordan du holder den fuktig i ukesvis.
Wenche lager lammerull og sylterull, og viser oss hvordan vi oppbevarer kjøttmaten best mulig.
Det er duket for mange sin absolutte julefavoritt. Wenche lager juleribbe, surkål og rødkål, og gir oss tips til hvordan man sikrer sprø svor.
Wenche viser oss hvordn vi lager de tradisjonsrike julekakene strull og krumkaker!
Der Luciadagen i dag, og Wenche viser oss hvordan vi lager de aller beste lussekattene!
Bak luke nummer 14 gjemmer lutefisken seg! Wenches favoritt blant tilberedningsmetodene er stekeovnen.
Stadig flere nordmenn dropper kjøttet, og det gjør også Wenche i dagens luke. Hun disker opp med vegetarisk gryte med varme krydder.
I dagens luke graver Wenche laks og ørret med smakfulle sauser. Denne retten passer også perfekt som julegave!
I dag skal Wenche lage julekake etter oppskrift fra hennes egen mormor, som alltid bakte denne deilige kaken på julaften.
Dronning Maud fromasj, eller Haugesunddessert, står for tur i Wenches julekalender. Portvin er én av ingrediensene.
I dagens luke står ribbas trofaste følgesvenn, medisterkaker, på menyen. Wenche viser også hvordan man lager en kjøttfri variant.
En av de klassiske norske julerettene er torsk med sandefjordsmør. Wenche viser deg sin versjon.
Karamellpudding er en klar favorittdessert i mange norske hjem. Wenche viser deg hvordan du lager den perfekte puddingen som smelter på tunga, og som godt kan lages i forkant av den store dagen.
Stadig flere velger seg en magrere julemiddag, og Wenche viser deg hvordan hun tilbereder kalkun med smakfull saus.
Det er dagen før den store dagen, og i den forbindelse lager Wenche det som for mange er helt nødvendig på julaften. Vi snakker selvfølgelig om julegrøt og riskrem.
I luke 24 viser Wenche hvordan du redder julekvelden når du tror matlagingen har gått skeis.