Se trailer

Eventyr, Matlaging

På eventyr med Gordon Ramsay
Gordon Ramsay: Uncharted

USA

Gordon Ramsey er på et oppdrag for å fordype seg i nye kulturer, retter og smaker. Fra Peru, Laos og Marokko, til Hawaii. Alaska og New Zealand, roper Ramsey seg gjennom daler, hav og fjell, på en evigvarende søken etter kulinarisk inspirasjon.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 2 - Ville Sør-Afrika
  Eventyr, Matlaging, S2:E2

  Gordon Ramsay er i villmarken i KwaZulu-Natal i Sør-Afrika. Her lærer han blant annet hemmeligheten bak den tradisjonelle matkunsten til zulu-krigerne, sanker muslinger på farlige klipper og lager mat til en kjent zulu-høvding.

 • Episode 3 - Louisiana's Bayou Cuisine
  Eventyr, Matlaging, S2:E3

  Gordon Ramsay reiser til Louisiana for å lære seg Cajun-matlagingens hemmeligheter. Der treffer han Eric Cook, en tidligere marinesoldaten som nå er kokk. Han sender Ramsay ut i villmarken for å sanke inn ingredienser.

 • Episode 4
  Eventyr, Matlaging, S2:E4

  Gordon Ramsay vil lære mer om verdens mest spennende matkunst, og på den indonesiske øya Sumatra setter han sikkerheten til side for å få tak i ingrediensene han trenger. Han melker blant annet bøfler, og prøver seg som dekksgutt på åpent hav.

 • Se trailer
  Episode 5 - Guyana's Wild Jungles
  Eventyr, Matlaging, S2:E5

  Gordon Ramsay reiser til regnskogen i Sør-Amerika for å utforske Guyanas kulinariske røtter. Her jakter han på kaimaner med bare nevene, fisker etter pirajaer med bambusspyd og lager en bue for å skyte ferskvannsfisk.

 • Episode 6 - India's Spice Capital
  Eventyr, Matlaging, S2:E6

  Gordon Ramsay reiser gjennom alt fra kyst til fjell for å utforske matkultur og smakfulle retter i Sør-India, krydderets fødested.

 • Se trailer
  Episode 7 - Norges vikingarv
  Eventyr, Matlaging, S2:E7

  Gordon Ramsay finner fram sin indre viking når han drar til kalde Norge i desember. Her dykker han etter skalldyr i iskaldt fjordvann, lager fermentert fisk og spiser smalahove. Til slutt disker han opp med en storslått julemiddag.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer