Rampehundene
Dogs Behaving (Very) Badly

Dokumentar, Dyr • Storbritannia

Storbritannia er et hundeelskende land, men hva skjer når den opprinnelige lykken ender i kaos? Heldigvis er det hjelp å få. Hundetrener Graeme Hall har mer enn ti års erfaring i å skape harmoni mellom hund og eier. Han har bygd opp sitt renomé på å finne løsninger som varer i forhold til de aller fleste hundeproblem.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1
  Dokumentar, Dyr, S1:E1

  Graeme møter Allana som skaffet seg to labradorer for å komme i form etter en ryggoperasjon, men hun har null kontroll på de to sterke hundene. Nå er hun redd for å gå tur med dem, og familien engster seg for at hun vil havne på sykehus igjen.

 • Episode 2
  Dokumentar, Dyr, S1:E2

  Graeme får kjørt seg i denne episoden. Han starter med å teste en aggressiv collie. Familien kjøpte henne da de flyttet til sitt nye hjem, men sinne hennes mot fremmede er så ekstremt at hun er blitt nabolagets skrekk.

 • Episode 3
  Dokumentar, Dyr, S1:E3

  Beverley har to små schnauzere som er så hissige mot andre hunder at hun kun tør å gå ut med dem om natten. Etter å ha studert hundene, ser Graeme at det handler om mer enn problemer i forhold til andre hunder.

 • Episode 4
  Dokumentar, Dyr, S1:E4

  73 år gamle Jennifer fikk seg hund for å holde seg aktiv, men labradoren hennes, Lucy, har bare enn ting i hodet: mat. Dermed drar hun eieren med seg i alle retninger for å finne noe hun kan spise. Og hvis hun ikke finner noe, streiker hun fullstendig, sånn at Jennifer ikke får henne med seg hjem...

 • Episode 5
  Dokumentar, Dyr, S1:E5

  Hunden Charlie er en skikkelig rebell. Eieren Vicky tenkte det skulle gå greit å håndtere en liten hund, men Charlie løper etter alt som beveger seg. Det skaper farlige situasjoner når han jakter på biler, motorsykler og lastebiler.

 • Episode 6
  Dokumentar, Dyr, S1:E6

  Dolly elsker å ramponere. Når hun blir etterlatt hjemme alene, går hun til aksjon - på møblene, gulvet og ellers det som kommer i hennes vei. Alle ødeleggelsene har kostet hennes eier, Laura, dyrt.