Se trailer

Ricky Gervais show

2012 • Animert, Komedie

Tre brittiska komiker iscensätter sketcher som handlar om allt mellan himmel och jord.

Sesonger og episoder

Sesong 3
 • Sesong 3
 • Episode 1 - Bryan's Brain
  Animert, Komedie, S3:E1

  Stephen og Karl diskuterer Karls teori hvordan museer skaffer gjenstander til samlingene sine(stjeling), hans koppbrikkeoppfinnelse, og hans skuffelse over at lommeslipset aldri slo an. I tillegg har Karl en ny filmidé der en mann får hjernen sin transplantert inn i Tom Cruises kropp.

  HBO Nordic
 • Episode 2 - Comic Relief
  Animert, Komedie, S3:E2

  Karl forteller hvorfor han mener at et testamente er veldedighet, og om da hans advokat forslo at han burde gifte seg med kjæresten av skattemessige årsaker. Stephen mimrer om da han var den eneste eleven på skolen som kledde seg ut til Comic Relief Day, og Karl presenterer sin idé med at det bar...

  HBO Nordic
 • Episode 3 - Armed Forces
  Animert, Komedie, S3:E3

  Etter at Ricky forteller Karl hvor populær han er hos de væpnede styrker, tenker Karl tilbake til da han var liten og så opp til sin eldre bror, som var i Hæren, og han ønsket å verve seg fordi han var så nøye når han redde opp sengen. Og Karl forteller om den uhyggelige dagen han måtte forsvare ...

  HBO Nordic
 • Episode 4 - Room 102
  Animert, Komedie, S3:E4

  Ricky foreslår at de spiller "Rom 101", en versjon av George Orwells "rom 101" i 1984, og spør Karl hva han ville ha forvist til Rom 102 for alltid. Og Karl presenterer sin løsning for å hindre overvektige i å spise midt på natten, og velger ut den tingen han ville hatt med seg på en øde øy.

  HBO Nordic
 • Episode 5 - Karl's Day
  Animert, Komedie, S3:E5

  Karl insisterer på at han egentlig er en sorgløs fyr, som tilbringer mesteparten av tiden alene hjemme der han pusser opp. Ricky og Stephen ber Karl beskrive hvordan en typisk dag i hans liv ser ut.

  HBO Nordic
 • Episode 6 - The English
  Animert, Komedie, S3:E6

  Ricky, Stephen og Karl bytter på å beskrive den typiske engelskmann, og Karl forklarer hvorfor hvis han kunne ha en annen nasjonalitet enn engelsk, ville velge å være italiener.

  HBO Nordic
 • Episode 7 - Law and Order
  Animert, Komedie, S3:E7

  Ricky, Stephen og Karl diskuterer Karls syn på dødsstraff, om Ricky følger De ti bud i sitt dagligliv, og hvordan Karl ville forhandlet i en gisselsituasjon.

  HBO Nordic
 • Episode 8 - Medicine
  Animert, Komedie, S3:E8

  Karl forteller om sine tanker rundt medisinske framskritt, om hvordan det å være syk får ham til å føle seg bedre, og om sin idé med en maskin som lar leger føle pasientenes smerte.

  HBO Nordic
 • Episode 9 - Earth
  Animert, Komedie, S3:E9

  Ricky forteller om universets begynnelse og spør Karl om hvilke skapninger som kunne ha utviklet seg videre hvis forholdene ikke hadde passet mennesket. Karl snakker om hvorfor han ikke kildesorterer, og om å reise rundt i verden og de mange toalettene han har sett.

  HBO Nordic
 • Episode 10 - Society
  Animert, Komedie, S3:E10

  Ricky, Stephen og Karl diskuterer samfunnets lover og hvilke regler Karl ville ha innført (eller ikke) hvis han var president. Stephen spør Karl om hva han ville ha gjort hvis han hadde vært på bussen under Rosa Parks' historiske protestaksjon.

  HBO Nordic
 • Episode 11 - Wartime
  Animert, Komedie, S3:E11

  Karl grubler over hvorfor gamle ting alltid er sett på som så bra, og om hans nylig utgitte bok en dag vil bli sett på som et mesterverk. Og Karl reflekterer rundt uttrykk fra krigen, og hva han ville ha tenkt hvis han var soldatkone.

  HBO Nordic
 • Episode 12 - World Cup
  Animert, Komedie, S3:E12

  Ricky og Stephen mimrer om da de så fotball-VM på et hotellrom, og det pinlige ved å dele seng. Karl, Ricky og Stephen diskuterer problemet med overengasjerte idrettsfans, og om å jukse i idrett og livet. Ricky forteller en fotballhistorie fra sin barndom; Karl greier ut om da han nylig undersøkt...

  HBO Nordic
 • Episode 13 - The Year
  Animert, Komedie, S3:E13

  Når Karl blir spurt om årets høydepunkt, forteller han om da et insekt spiste en smule fra kjeksen hans, noe som fører til en diskusjon om Karls observasjoner av insektsverdenen. Stephen snakker om hvor flaut det er å kjøpe kondomer, og leser fra Karls dagbok, om blant annet Karls tanker rundt sk...

  HBO Nordic