Komedie

Robssons

Sverige

Robotfmilien Robsson er sendt til jorden for å infiltrere menneskene og skaffe informasjon til hjemløse romvesener. Samtidig gjør de sitt beste for å forstå nye begreper som kjærlighet, kjendiser, løgner og humor.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Del 1
  Komedie, S1:E1

  Robert og Roberta innser at det er viktig å bli sysselsatt, og forsøker derfor å ta kontakt med jobbsentralen. Robin skal begynne på skolen, men vil verken være sammen med dumme elever eller ha nyansatte Robert som lærer.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 2 - Del 2
  Komedie, S1:E2

  Robert og Roberta innser at det er viktig å skaffe seg arbeid. Robin skal begynne på skolen, men han ønsker ikke å ha den nylige ansatte Robert som lærer.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 3 - Del 3
  Komedie, S1:E3

  Robssons oppdager at det finnes noe som kalles humor, et fenomen som henger sammen med menneskenes merkelig kneggende lyd. Roberta prøver å kle seg ut som klovn, mens Rob vil bli slapstick-mester på YouTube.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 4 - Del 4
  Komedie, S1:E4

  Rob anskaffer en robotstøvsuger som kjæledyr, og familien oppdager menneskenes kompliserte skille mellom hvite løgner og dårlige løgner. Robotene bestemmer seg for å bare snakke sant når skolens rektor kommer på besøk, men det går ikke så bra.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 5 - Episode 5
  Komedie, S1:E5

  Robotene oppdager den merkeligste følelsen så langt: kjærlighet. Roberta blir mot sin vilje parterapeut når Carro forteller om kjærlighetsproblemene sine, og Robert går over alle grenser i sine forsøk på å forstå kjærligheten.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 6 - Del 6
  Komedie, S1:E6

  Robssons lærer at man kan bli sint og rope hvis man ikke er enig med noen. Rob ser ut til å være uenig med seg selv, mens Robert prøver å starte en krangel med sjefen. Roberta begir seg ut i trafikken, der alt ligger til rette for konflikter.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 7 - Del 7
  Komedie, S1:E7

  Robssons merker at naboene misliker deres perfekt klipte plen og ubegrensede tilgang på penger. De lider tydeligvis av en menneskesykdom som kalles misunnelse. Robin oppdager en lignende, men svart, sykdom hos Moltas.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 8 - Del 8
  Komedie, S1:E8

  Robert oppdager at elevene hans liker en slags overmennesker som kalles kjendiser, og bestemmer seg for å bli en kjendis selv. Robin og Roberta lurer på hvorfor naboene er så blide og annerledes på sosiale medier.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 9 - Del 9
  Komedie, S1:E9

  Robssons finner ut at menneskene er besatt av tid, og Robert bestemmer seg for å bli tidsoptimist. Roberta prøver å hjelpe Carro med å bli mer effektiv, men vet ikke at effektivisering også kan føre til skadelig stress.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 10 - Del 10
  Komedie, S1:E10

  Robert forstår at menneskene kan rammes av ekle, små forkjølelsesvirus, mens Rob sliter med datavirus. Robssons' skaper innser at ingen vil bo sammen med menneskene, og vurderer å avslutte hele prosjektet.

  TV2 Play
  C More
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer