DokumentarReise

Silkeveien med Joanna Lumley
Joanna Lumley's Silk Road Adventure

Storbritannia

Joanna Lumley tar oss med på en fabelaktig ferd langs den historiske handelsruten, Silkeveien, som forbinder øst og vest. Hun starter i Venezia og flytter seg deretter østover til Kina, og utforsker de ulike kulturene hun møter på veien.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Dokumentar, Reise, S1:E1

  Joanna ser på hvordan reisene til Marco Polo og Silkevei-forhandlerne påvirket veksten. I Albania går hun langs et historisk nettverk av veier som en gang var tilknyttet det romerske imperiet.

 • Episode 2
  Dokumentar, Reise, S1:E2

  Vi blir med Joanna når hun reiser videre gjennom Georgia og Aserbajdsjan, to tidligere Sovjet-stater i rivende utvikling. Joanna lærer mer om landenes historie, men også at de fremdeles leter etter sin egen identitet.

 • Episode 3
  Dokumentar, Reise, S1:E3

  I Iran besøker Joanna en rekke sentrale byer i det persiske imperiet, som vokste og blomstret takket være Silkeveien. Hun starter i hovedstaden Teheran, og avslutter reisen i den spesielle byen Persepolis.

 • Episode 4
  Dokumentar, Reise, S1:E4

  Joanna får en fabelaktig ferd langs den historiske handelsruten som forbinder øst og vest. Med fly, tog, bil, hest og kamel tar hun seg gjennom Usbekistan og Kirgisistan.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer