Dokumentar, Reality

Skjærgårdspolitiet
Havets hjältar

Sverige

I Skjærgårdspolitiet følger vi 60 politimenn på jobb i skjærgården Stockholm og Gøteborg, samt noen av de tusen frivillige i Sea Rescue Society som rykker ut med en hjelpende hånd hver dag.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1 - Bensinfylt båt i brann
  Dokumentar, Reality, S2:E1

  En motorbåt med 200 liter bensin har begynt å brenne ved Djuröbron og sjøpolitiet kjemper for å få kontroll over brannen. Sjøredningsselskapet rykker ut etter melding om en mann som har falt og slått hodet mot klippene.

  Discovery+
 • Episode 2 - Veltet kajakk
  Dokumentar, Reality, S2:E2

  Det kommer melding fra Nacka om en mistenkt fyllekjører i en åpen motorbåt. Sjøredningsselskapet får en hastealarm om en kano med to personer som har veltet ute på dypt vann.

  Discovery+
 • Episode 3 - Storm, båtbrann og koronaalarm
  Dokumentar, Reality, S2:E3

  Sjøredningsselskapet får melding om en båtbrann, men midt i utrykningen må de avbryte for å hjelpe en mann som er blitt akutt syk med Covid-19. Utenfor Rörö blåser det storm og en motorbåt som har havarert er på vei mot klippene.

  Discovery+
 • Episode 4 - Etterlyst mann på øy
  Dokumentar, Reality, S2:E4

  Sjøpolitiet har fått rapporter om hjemløse som har slått seg ned på øyer i Stockholms skjærgård og når de kommer fram finner de både tyvegods og en etterlyst mann. Alarmen går om en synkende båt og redningstjenesten rykker ut med helikopter.

  Discovery+
 • Episode 5 - Seilbåt går på skjær
  Dokumentar, Reality, S2:E5

  To personer i kajakk har havnet i det kalde vannet og det er snakk om minutter for å få dem til en ventende ambulanse. Katastrofen er et faktum når en seilbåt får problemer i vinden og krasjer rett i et fjell.

  Discovery+
 • Episode 6 - Luftballong i havsnød
  Dokumentar, Reality, S2:E6

  En eldre kvinne har forsvunnet ved en badeplass og det er en kamp mot klokka for å finne henne i live. Sjøpolitiet får inn en alarm om en luftballong som har store problemer, flyr nær vannskorpa og må kjempe for å få den opp igjen.

  Discovery+
 • Episode 7 - Vill jakt på liga
  Dokumentar, Reality, S2:E7

  Noen ungdommer i motorbåt har kjørt inn i bropåler i høy fart og skadet seg. Det blir stor aksjon etter at det kommer inn melding om en liten jente som er forsvunnet.

  Discovery+
 • Episode 8 - Stikker av fra ulykkesstedet
  Dokumentar, Reality, S2:E8

  Ambulansehelikopteret rykker ut til en alvorlig syk kvinne på en øy, men kan ikke lande så Redningsselskapet må forte seg dit. Et middelaldrende par blir påkjørt av en vannscooter som stikker av fra stedet. Sjøpolitiet tar opp jakten.

  Discovery+
 • Episode 9
  Dokumentar, Reality, S2:E9

  Redningsselskapet på Rörö får inn et nødanrop, og det virker som det råder fullstendig kaos ombord på den nødstilte båten. Sjøpolitiet får inn en melding om et mistenkelig beinfunn og rykker ut til stedet.

 • Episode 10
  Dokumentar, Reality, S2:E10

  En vindsurfer har forsvunnet i de høye bølgene på vestkysten og alle enheter varsles. For Redningsseelskapet på Rörö handler det om minutter før det kan være for sent. Sjøpolitiet stopper en alkoholpåvirket båtfører.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer