Drama, Krim

Skjult av snø
Det som göms i snö

Sverige

Peter er tilbake i politijobben etter flere års sykefravær og skal sette sammen en ny cold case-gruppe. De eneste søkerne er to politibetjenter som hater hverandre, Jorma og Caijsa, og den odde gruppa begynner prøvende sin jakt på rettferdighet.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1
  Drama, Krim, S1:E1

  Peter er tilbake i politijobben etter flere års sykefravær og skal sette sammen en ny cold case-gruppe. De eneste søkerne er to politibetjenter som hater hverandre, Jorma og Caijsa, og den odde gruppa begynner prøvende sin jakt på rettferdighet.

 • Episode 2
  Drama, Krim, S1:E2

  Peters hemmelige utredning har lekket ut i media, noe som forårsaker kaos både i politihuset og i justisdepartementet, der Peters ekskone, Ann-Marie, jobber. Jorma og Caijsa tvinges til å jobbe sammen når de graver i det gamle drapet.

 • Episode 3
  Drama, Krim, S1:E3

  Peter blir selv mistenkt for drapet når det kommer fram at drapsvåpenet tilhørte ham. Ann-Marie innser at justisministeren, som selv var innblandet i drapsdommene mot seriemorderen, forsøker å påvirke Peters utredning på en klanderverdig måte.

 • Episode 4
  Drama, Krim, S1:E4

  Peter bestemmer seg for å prøve å prate med justisministeren om de gamle drapene. I justisdepartementet oppdager Ann-Marie at noen har brutt seg inn på hennes datamaskin og lett etter noe som kan skade Peter.

 • Episode 5
  Drama, Krim, S1:E5

  Peter og cold case-gruppa tvinges til å slippe sin mistenkte morder. Ann-Marie forstår at hennes egne fiender i justisdepartementet nå kjenner til Peters hemmelighet. Jorma og Caijsas gamle krangel kommer til slutt til overflaten og eksploderer.

 • Episode 6
  Drama, Krim, S1:E6

  Peter fortsetter å skygge den mistenkte på tross av at han tvinges til å ta ferie. Caijsa og Jorma lyver for sjefen sin for å kunne hjelpe Peter i hemmelighet. Barbro begynner å utrede en mystisk forsvinning for mange år siden i byen Österbymo.

 • Episode 7
  Drama, Krim, S1:E7

  Den mistenkte morderen har klart å rømme. Peter og de øvrige i cold-casegruppa setter alt inn på å spore opp morderen og de finner flere ubehagelige bevis som alle tyder på at morderen planlegger noe grusomt.

 • Episode 8
  Drama, Krim, S1:E8

  Peter og cold case-gruppa leder den største menneskejakten siden Palme-drapet. Hele verdens øyne rettes mot Sverige, og Peter tvinges til å stå imot hard kritikk når de ikke gjør noen framskritt i jakten på morderen og den forsvunne justisministeren.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer