Underholdning

Snefrid og Erik blir influensere

2021 • Norge • Sesong 1, Episode 6

Etter å ha fått en viss kontroll på instagram, og over 3000 følgere på kontoen sin, skal Snefrid og Erik teste noe helt nytt: Tiktok. Sammen med tiktoker Cathrin Prana skal de lage noen klassiske tiktok-videoer.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Episode 1
  Underholdning, S1:E1

  Snefrid og Erik har som mål å få satt opp en Instagram-konto slik at de kan erobre internettet med sitt unike innhold. På veien til Insta-herredømme skal de lære av de beste.

  Discovery+
 • Episode 2 - Episode 2
  Underholdning, S1:E2

  Med nyopprettet Instagram-konto er Snefrid og Erik klare for å erobre internett. YouTuber Dennis Vareide kommer på besøk til Biri, for å guide paret i hva som trender på nettet. Paret blir inspirert til å skaffe spons.

  Discovery+
 • Episode 3 - Episode 3
  Underholdning, S1:E3

  Paret har bestemt seg for å dra til Oslo for å få hjelp til å pimpe opp stilen og finne sitt nye jeg,for å passe inn på influenser-stjernehimmelen.

  Discovery+
 • Episode 4 - Episode 4
  Underholdning, S1:E4

  Selv om paret er over 60 år er de allerede blitt ganske populære. På noen få uker har Snefrid og Erik fått over 2000 følgere på Instagram. Nå skal de undersøke om det finnes noen klassiske influensersteder i hovedstaden.

  Discovery+
 • Episode 5 - Episode 5
  Underholdning, S1:E5

  Snefrid og Erik har vært kjærester i over 30 år, og sammen med de høyt elskede kattene Pelle og Petter nyter de sin nye influensertilværelse på Biri. Paret har invitert healer og dyretolk Sissel Grana på besøk, og er spente på hva hun mener om dem.

  Discovery+
 • Episode 6 - Episode 6
  Underholdning, S1:E6

  Etter å ha fått en viss kontroll på instagram, og over 3000 følgere på kontoen sin, skal Snefrid og Erik teste noe helt nytt: Tiktok. Sammen med tiktoker Cathrin Prana skal de lage noen klassiske tiktok-videoer.

  Discovery+
 • Episode 7 - Episode 7
  Underholdning, S1:E7

  Snefrid og Erik tester ut ulike utfordringer, og har en plan om å få litt orden på den nye tilværelsen sin. De vilgjøre som andre influenserstjerner: skaffe seg et egnet arbeidssted. Det er duket for et unikt influenserbord i garasjen på Biri.

  Discovery+
 • Episode 8 - Episode 8
  Underholdning, S1:E8

  Snefrid og Erik gleder de seg til å ta turen til Kristiansand dyrepark, der de håper på å få sett både tigre, kameler, kenguruer og skogmus. Målet er å få enda flere følgere på instagramkontoen sin.

  Discovery+
 • Episode 9 - Episode 9
  Underholdning, S1:E9

  Selv om Snefrid og Erik er ferske influensere, har de klart å få 1000 nye følgere på under ett døgn i dyreparken i Kristiansand. I dag tester de tømmerrenna, spiller munnspill for Julius, og Erik får en helt spesiell opplevelse inne hos slangene.

  Discovery+
 • Episode 10 - Episode 10
  Underholdning, S1:E10

  Etter fem uker som influensere har antall følgere på instagram skutt i været. Med 10000 følgere kan Snefrid og Erik feire med både kake og celebert besøk av medium Lilli Bendriss. Paret får blant annet vite hvem de var i et tidligere liv.

  Discovery+
 • Episode 11 - Episode 11
  Underholdning, S1:E11

  Som influensere forsøker Snefrid og Erik å utfordre seg selv på hvilke trender som finnes ute i det norske samfunnet. Vegankokk Laila Madsø tar turen til Biri for å lære paret hvordan de kan spise mindre kjøtt.

  Discovery+
 • Episode 12 - Episode 12
  Underholdning, S1:E12

  Snefrid og Erik har bestemt seg for å teste ut bondeyrket og tar turen til Sigstad gård, et steinkast fra hjemmet deres. I naturskjønne omgivelser, får de teste både traktorkjøring og hardt gårdsarbeid.

  Discovery+
 • Episode 13 - Episode 13
  Underholdning, S1:E13

  Etter syv uker har Snefrid og Erik godt over 15000 følgere på Instagram, og paret tar seg tid til å møte noen blodfans i hovedstaden. Det er ekstra stas når fansen er ingen ringere enn programleder Niklas Baarlie og kjæresten hans Benjamin Silseth.

  Discovery+
 • Episode 14 - Episode 14
  Underholdning, S1:E14

  Snefrid og Erik har bestemt seg for å møte Siv Meyer og Andreas Østerøy, kjent fra Ex on the Beach. Duoen lever et ganske annet liv enn Snefrid og Erik, men har nok noen influensertips å gi paret.

  Discovery+
 • Episode 15 - Episode 15
  Underholdning, S1:E15

  Snefrid og Erik trenger hjelp til å gjennomføre direktesending på Instagram, og har invitert tiktoker Cathrin Prana tilbake til Biri. Det er duket for en intens livesending med munnspill, favorittkyss og kanel-challenge.

  Discovery+
 • Episode 16 - Episode 16
  Underholdning, S1:E16

  På veien mot Insta-herredømme har Snefrid og Erik lært av de beste. Paret oppsummerer erfaringer og besøker Panelet på VG-TV. Morten Hegseth og Vegard Harm har vært i gamet lenge, og har masse hete influensertips.

  Discovery+
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer