Foreldre, Reality

Supernanny US
Supernanny

Storbritannia

Jo Frost drar til USA for å hjelpe familier som sliter med å få styr på ungene. Etter å ha observert familiens dynamikk et par dager, lærer Jo både foreldrene og barna ulike teknikker som kan hjelpe dem å få et mer harmonisk familieliv.

Sesonger og episoder

Sesong 8
 • Sesong 8
Sesong 8
 • Episode 1 - Braido Family
  Foreldre, Reality, S8:E1

  Jessica og CJ er begge i full jobb, og med fire små barn hjemme føler de seg overkjørt og utslitte. De aner ikke lenger hvordan de skal samarbeide om foreldrerollen, og tyr ofte til elektronikken som barnevakt for å få husfred.

 • Episode 2 - Corry Family
  Foreldre, Reality, S8:E2

  Familien Corry er en militærfamilie som sliter med å disiplinere sine fire døtre. Pappa Ben er bortreist flere måneder i strekk, og mamma Maria er hjemme med barna. Maria sliter i tillegg med fødselsdepresjon, og familien trenger desperat hjelp.

 • Episode 3 - Richardson Family
  Foreldre, Reality, S8:E3

  Ralph og Brittany Richardson har seks barn som alle liker sin uavhengighet. Fire av barna er fra Brittanys første ekteskap, og de sliter nå med farens nylige dødsfall. Jo prøver å skape samhold og å hjelpe barna i sorgen.

 • Episode 4 - Ostler Family
  Foreldre, Reality, S8:E4

  Jo besøker familien Ostler, som sliter med å oppdra sine to aktive gutter. Paret bærer på en sorg etter å ha mistet sitt første barn, og når pappa Dane er ute på oppdrag som brannmann, er mamma Nicole svært engstelig.

 • Episode 5 - Garcia Family
  Foreldre, Reality, S8:E5

  Anthony Garcia prøver å tilpasse seg livet som hjemmeværende pappa, mens mamma Bethanie sliter med å finne balansen mellom jobben og familielivet. Barna har helt tatt over styringen, og Jo må hjelpe foreldrene med grensesetting og respekt.

 • Episode 6 - Andersen Family
  Foreldre, Reality, S8:E6

  Etter at barna deres ble diagnostisert med livstruende matallergier, er foreldreparet Dan og Miranda alltid på vakt. Dette har resultert i ulike foreldrestiler, og i tillegg gjør all skjermbruken at leggetiden er et mareritt.

 • Episode 7 - Davis Family
  Foreldre, Reality, S8:E7

  Kristi er overveldet og frustrert over at hun må oppdra sine tre jenter med lite hjelp fra mannen, Diarmid. Kristis oppførsel er både høylydt og aggressiv, noe som også har påvirket datteren Karina.

 • Episode 8 - Tobeck-Lawrence Family
  Foreldre, Reality, S8:E8

  Crystal Tobeck og Jeff Lawrence fikk en dobbelt så stor familie da de ble sammen, med hver sine barn fra tidligere ekteskap. Men nå er hvetebrødsdagene over, og rebelske barn kolliderer med kontrollerende foreldre.

 • Episode 9 - Jones-Nickolich Family
  Foreldre, Reality, S8:E9

  Heather og Todd ttrodde Hawaii var det perfekte stedet for å oppdra sine trillinggutter, og har attpåtil flydd over bestemor som barnevakt. Men drømmen om paradis har slått sprekker. Guttene er elleville, og foreldrene fortviler.

 • Episode 10 - Collins Family
  Foreldre, Reality, S8:E10

  Lykken var stor da Jennifer og Tim adopterte to tvillingjenter etter å ha lengtet etter barn i over femten år. Men jentenes utagerende oppførsel skaper både angst og uro, og Jennifer og Tim er uenige om hvordan de bør oppdra tvillingene.

 • Episode 11 - Orr Family
  Foreldre, Reality, S8:E11

  Ian og Jamie Orrs fire barn driver foreldrene til vanvidd med bråket sitt. Den eldste sønnen, Julian, er avhengig av videospill og har jevnlige mareritt, og ingen av de fire barna er interessert i sunn mat.

 • Episode 12 - Brown Family
  Foreldre, Reality, S8:E12

  Michael og Angela Brown har satt sammen flere senger, slik at sønnene kan sove sammen med dem. Jo Frost mener situasjonen bidrar til vanskeligheter i hjemmet, og jobber tett på familien for å hjelpe dem med problemene.

 • Episode 13 - Esquivel Family
  Foreldre, Reality, S8:E13

  Joe og Clarissa er på randen av skilsmisse, og Joes nye karriere i politiet gjør at Clarissa må håndtere alle de fire støyende barna alene. Det er ingen balanse mellom parets foreldreplikter, og Clarissa føler seg alene.

 • Episode 14 - Bailey Family
  Foreldre, Reality, S8:E14

  Christina og Katie Bailey har to småjenter, men spenningene i familien er store ettersom et av barna har valgt Katie som favorittmamma. Dette gjør at Christina føler seg isolert og utenfor, og konflikten har ført til iskald stillhet.

 • Episode 15 - Bean Family
  Foreldre, Reality, S8:E15

  Familien Bean fra Chicago sliter med å sjonglere krevende jobbber, fire barn og kjærlighetslivet. David jobber skift som gjør at han innimellom må være våken i 24 timer for å ta vare på barna.

 • Episode 16 - Zampogna Family
  Foreldre, Reality, S8:E16

  Måltidene er helt katastrofe for de fulltidsarbeidende foreldrene Angela og Dom Zampogna. Deres tre barn er ekstremt kresne, og nekter å spise annet enn usunn mat.

 • Episode 17 - Robertson Family
  Foreldre, Reality, S8:E17

  Megan og Jonathan ble foreldre som tenåringer, og fire barn senere har de egentlig ikke blitt ordentlig voksne. Far har det for travelt med å spille dataspill til å delta i oppdragelsen, og mor blir overkjørt av barna og tar til tårene.

 • Episode 18 - Sutherland Family
  Foreldre, Reality, S8:E18

  Etter en ulykke som nesten tok livet av datteren, nekter Amy å ta imot hjelp til å oppdra familiens fire barn. Hun og Justin er overarbeidet og prøver å sjonglere timeplanene til barna som alle er under fire år. Amy sliter med skyldfølelse og med selvtilliten som mor. Klarer Jo å få denne familie...

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer