Drama, Historisk drama

Sykepleieskolen
Sygeplejeskolen

7.5 IMDbDanmark

Året er 1952. Danmark opplever stor mangel på sykepleiere, og derfor har bestyrerinnen på Fredenlunds sygehus, Margrethe, satt i gang et kontroversielt forsøk. For første gang skal sykehuset utdanne menn. Vi følger Erik og Anna som begge bestemmer seg for å gå mot samfunnets normer, for å følge egen drøm.

Sesonger og episoder

Sesong 3
 • Sesong 1
 • Sesong 2
 • Sesong 3
Sesong 3
 • Episode 1 - Hemmelige breve
  Drama, Historisk drama, S3:E1

  Det er våren 1953, og førsteårsstudentene er i gang med et krevende operasjonsforløp under ledelse av avdelingens nye sjefskirurg. Samtidig presses de fortsatt til tøffe nattevakter, noe som spesielt påvirker Bjørn.

  TV2 Sumo
 • Episode 2 - Vilde piger
  Drama, Historisk drama, S3:E2

  En ung pike blir innlagt på sykehuset etter en ulykke, men ønsker ikke at foreldrene skal få vite om årsaken. Lis presser Anna til å ta et vanskelig valg, mens sykehusdirektøren leier inn en fagmann som skal sørge for økt effektivisering av driften.

  TV2 Sumo
 • Episode 3 - Det store valg
  Drama, Historisk drama, S3:E3

  En kvinne blir innlagt etter en abort og hennes livshistorie gjør grundig inntrykk på Lis. Anna blir presset til å hjelpe en lidenskapelig sosialdemokrat, som vil avgi stemme ved grunnlovsvalget. I mellomtiden får Fredenslund et viktig besøk.

  TV2 Sumo
 • Episode 4 - Bestikkelse
  Drama, Historisk drama, S3:E4

  Anna har bestemt seg for å reise til Canada, men Lis er bekymret for at hun tar en forhastet beslutning. Sykehusledelsen lager en ny plan for å overbevise herr Hedegaard om å velge Fredenslund.

  TV2 Sumo
 • Episode 5 - På dybt vand
  Drama, Historisk drama, S3:E5

  Peter blir konfrontert med en tragedie fra sin egen fortid når en ambulanse ankommer med en pasient som har vært utsatt for en drukningsulykke. Anna er ulykkelig etter bruddet med Ole og vil gjøre alt for å vinne ham tilbake.

  TV2 Sumo
 • Episode 6 - Kold tyrker
  Drama, Historisk drama, S3:E6

  Aksel, Peter og Anna isolerer Bjørn på guttenes rom, i håp om å hjelpe ham takle avhengigheten sin. Det blir ikke bedre av at dr. Hedegaard annonserer at han vil overvære studentenes eksamen.

  TV2 Sumo
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer