Dokumentar, Helse

Sykt spesiell
World's Most Extraordinary People

Sesong 1, Episode 5

Hører bein som er like hard som granitt, bare til i tegneserier? Vi møter kvinnen som bar frem tvillinger i hver sin livmor, og en jente med en arm som aldri slutter å vokse.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1
  Dokumentar, Helse, S1:E1

  Kirurg Gabriel Weston møter folk helt utenom det vanlige. Hva kan sjeldne medisinske tilfeller lære oss om kroppen? Vi treffer en jente med hjertet på utsiden av ribbeina, en mann som kan være ni minutter under vann uten å trekke pusten, og en mann som er lammet, og som klarer å bevege seg igjen ...

 • Episode 2
  Dokumentar, Helse, S1:E2

  Menneskekroppen har en utrolig kapasitet til å helbrede seg selv. Vi treffer en kvinne som lever med bare en halv hjerne, og vi møter også den eneste personen i verden som er blitt kurert for HIV.

 • Episode 3
  Dokumentar, Helse, S1:E3

  Hvordan er det å leve uten å kunne føle smerte? Vi møter en kvinne som kan lukte om du lider av Parkinsons sykdom, og en annen person kunne plutselig spille piano etter en hodeskade.

 • Episode 4
  Dokumentar, Helse, S1:E4

  larer du å synge to noter samtidig? Møt mannen som kan nettopp dette. Vi treffer også en jente som er allergisk mot så å si alt, og en mann som kan løpe over 50 mil uten stans.

 • Episode 5
  Dokumentar, Helse, S1:E5

  Hører bein som er like hard som granitt, bare til i tegneserier? Vi møter kvinnen som bar frem tvillinger i hver sin livmor, og en jente med en arm som aldri slutter å vokse.

 • Episode 6
  Dokumentar, Helse, S1:E6

  Vi møter en ingeniør som fikset sitt eget hjerte, samt en mann som kan smake ord. Vi finner også ut hvordan en mann som har multippel sklerose nå kan både sykle og dykke takket være en ny behandling som har reversert sykdommen hans.