Kunst, Reality

Tatovørene
Nicholas and Alexandra: The Letters

Norge • Sesong 1, Episode 1

Vi blir kjent med Electric Linda og resten av de fargerike kunstnere på norges travleste tatoveringstudio. Tattooartisten Kim forsover seg. Frank må gjøre coverup på sin egen Tinder-tatovering og Linda lager memorial-tatovering.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Episode 1
  Kunst, Reality, S1:E1

  Vi blir kjent med Electric Linda og resten av de fargerike kunstnere på norges travleste tatoveringstudio. Tattooartisten Kim forsover seg. Frank må gjøre coverup på sin egen Tinder-tatovering og Linda lager memorial-tatovering.

  Discovery+
 • Episode 2 - Episode 2
  Kunst, Reality, S1:E2

  Kim tegner en drøy overaskelses-tatovering. Marius får en smertefull opplevelse på laserfjerningsklinikk, og konfliktskye Linda må ta en alvorsprat med Frank.

  Discovery+
 • Episode 3 - Episode 3
  Kunst, Reality, S1:E3

  Tatovørene skal feire julebord på danskebåten, men ombordstigningen går ikke helt smertefritt. Fyllesyke Kim og Julie besøker tatoveringsstudio i København. Synøve Rex er høylytt på julebord.

  Discovery+
 • Episode 4 - Episode 4
  Kunst, Reality, S1:E4

  Miriam tatoverer makeup-artist og influenser Helle Bang. Linda gjør suksess på youtube, men får kjenne på medaljens bakside. Synøve konfronterer sin største frykt når hun hilser på Miriams eksotiske kjæledyr.

  Discovery+
 • Episode 5 - Episode 5
  Kunst, Reality, S1:E5

  Stian Blipp får barndomsminner avbildet av en starstruck Electric Linda. Frank blir offer for Kims barnslige rampestreker, og Synøve søker assistent. Marius arrangerer en koselig vaffelfredag, men hvor lenge varer idyllen?

  Discovery+
 • Episode 6 - Episode 6
  Kunst, Reality, S1:E6

  Linda planlegger en stor tatovering sammen med stamkunden Kai, og vi får se tilbakeblikk fra forrige gang han tatoverte seg hos Linda. Kim tatoverer en stor hannya-maske på noen ømme ribben.

  Discovery+
 • Episode 7 - Episode 7
  Kunst, Reality, S1:E7

  Frank tatoverer Marlene som ønsker å uttrykke sin kristne tro. Esteban tatoverer en feministisk tatovering - styrke og støtte til ofre for overgrep. Miriam tatoverer youtuber Sandra Thoen, som synes budskap er mindre viktig.

  Discovery+
 • Episode 8 - Episode 8
  Kunst, Reality, S1:E8

  Linda tatoverer et portrett av hunden til dyrekjære Roger. Frank tatoverer en minnetatovering av Matildes sirkus-glade bestefar. Kim tatoverer Henrik til minne om hans avdøde pappa.

  Discovery+
 • Episode 9 - Episode 9
  Kunst, Reality, S1:E9

  Marius må være hjemme med baby, men prøver å styre skuta hjemmefra. Linda gjør en cover-up av en mislykket Joker tatovering. Kim, Julie og Madeleine drar på Tattoo-messe i Sverige.

  Discovery+
 • Episode 10 - Episode 10
  Kunst, Reality, S1:E10

  Denne episoden handler det om familie. Linda tatoverer et portrett av datteren til Rikke, mens Esteban tatoverer en minnetatovering for Karinas avdøde bestefar. Linda drar på morens vernissage, og Julie tatoverer familietre på Gitle.

  Discovery+
 • Episode 11 - Episode 11
  Kunst, Reality, S1:E11

  Det handler om familie. Linda tatoverer portrett av datteren til Rikke. Esteban tatoverer en minnetatovering for Karinas avdøde bestefar. Moren til Linda har vernissage. Marius drar til Drammen for å pimpe opp firmabilen.

  Discovery+
 • Episode 12 - Episode 12
  Kunst, Reality, S1:E12

  Det er nye tider på Attitude. Marius pimper firmabilen, men ikke alle er like begeistret som ham. Tatovørene får et nytt tilskudd da Synøves assistent, Dina, har sin første dag på jobb, i tillegg freshes lobbyen opp med ny grafittivegg.

  Discovery+
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer