Komedie, Reise

Team Bachstad i Karibia

Norge

Team Bachstad er på tur igjen. Reisen deres går vestover til de karibiske øyene. Denne gangen uten eget kjøretøy, men med mål om å finne spor etter dansk-norsk kolonihistorie.

Sesonger og episoder

Sesong 7
 • Sesong 7
 • Episode 1
  Komedie, Reise, S7:E1

  Team Bachstads eventyr starter i syd, på Grenada. På denne øya har dyrking av muskat og romproduksjon lange tradisjoner, mens naboøya Carriacou byr på karibisk strandliv og utrangerte norske ferger.

 • Episode 2
  Komedie, Reise, S7:E2

  Team Bachstad drar til Union Island med en 20 fots båt, og videre til St. Vincent. Her møter de både pro marijuanademonstranter samt norske Stina som underviser i økologisk landbruk. Så går turen til St. Lucia, paradisøya med høy kriminalitet.

 • Episode 3
  Komedie, Reise, S7:E3

  Team Bachstad er i Karibia og snart halvveis på reisen til St.Croix, øya som har vært en dansk-norsk koloni. De besøker Dominica og forsøker å forstå det britiske ballspillet cricket, før de bader i champagne.

 • Episode 4
  Komedie, Reise, S7:E4

  På øya Marie Galant blir det tid til både romfabrikk og plantasjebesøk, før Øystein får oppleve hvordan det er å være Rune. Så går turen videre til Montserrat, og øya kan by på en aktiv vulkan såvel som en hovedstad begravd i aske.

 • Episode 5
  Komedie, Reise, S7:E5

  Gutta er innom øya Antigua, som har en sandstrand for hver dag i året. Og Saint-Martin/Sint Maarten, som er verdens minste landareal delt mellom to land. Herjet av orkaner, men med livsgleden i behold.

 • Episode 6
  Komedie, Reise, S7:E6

  Team Bachstad nærmer seg De amerikanske Jomfruøyene, øygruppen som i sin tid var en dansk-norsk koloni. Men først tar de turen innom de jomfruelige øyene Tortola og Virgin Gorda, tidligere britiske kolonier. Et skjevt kjøleskap, fotoutstyr som forsvinner og en dansk kirkegård er bare tre av mange...

 • Episode 7
  Komedie, Reise, S7:E7

  Turen startet på Grenada og avsluttes på St. Croix, en av tre øyer som en gang var en dansk-norsk koloni. De skandinaviske sporene fra kolonitiden er mange og tydelige. Denne tiden frembragte større lidelser og formuer enn man kan forstille seg.