Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Pilot
  Drama, S1:E1

  Baker Daniel har nettopp blitt singel når supermodellen Noa Hamilton drar ham med seg på en vill kveld i Miami. Tiltrekningen deres er umiddelbar, men Daniel lurer på om Noahs følelser er ekte, eller om hun bare leker med ham.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 2 - Ruin My Life
  Drama, S1:E2

  Forholdet mellom Noa og Daniel blomstrer, men Daniels ekskjæreste, Vanessa, nekter å gi slipp på ham. Bakeriet til familien Garcia får en krevende bestilling fra en matkritiker, og Daniel får vite mer om Noas fortid.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 3 - Get Carried Away
  Drama, S1:E3

  Noa inviterer Daniel med på en veldedighetsreise til Puerto Rico, men ingenting går etter planen. Vanessa omgås familien Garcia og hjelper Mateo med et DJ-oppdrag. Natalie får det vanskelig når Mari inviterer hjem den hun er forelsket i.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 4 - I Think She's Coming Out
  Drama, S1:E4

  Noa skal endelig få møte Daniels familie, men det oppstår kaos når Noa kommer i skade for å fortelle en stor hemmelighet. Samtidig dukker Vanessa opp uten å være invitert og møter sin store rival.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 5 - Honeymoon's Over
  Drama, S1:E5

  Noa og Daniels forhold blir offentlig kjent, men stemningen blir anspent når folks interesse er større enn de trodde. Rafael prøver å engasjere seg mer i Mateos drømmer, Mari er bekymret for Natalie, og Vanessa får et fristende tilbud av Lewis.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 6 - Side Effects
  Drama, S1:E6

  En skandale Vanessa står bak, snur alt på hodet. Noa må jobbe overtid for å redde firmaet sitt, og Daniel prøver å ordne opp med familien sin. Samtidig innser Piper at Lewis bærer på en forferdelig hemmelighet.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 7 - Blow Out
  Drama, S1:E7

  Noa havner på sidelinjen når noen prøver å ta kontroll over firmaet hennes. Daniel opplever motgang, men en gammel venn kommer ham plutselig til unnsetning. Natalie fortsetter å trosse foreldrene.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 8 - May I Have This Dance?
  Drama, S1:E8

  Daniel og Noa skværer opp, men Daniels ønske om å leve et normalt liv fortsetter å skape problemer. Samtidig håper Natalie at 15-årsdagen hennes skal føre til at forholdet mellom Rafael og Mari blir bedre.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 9 - You Can't Always Get What You Want
  Drama, S1:E9

  Noa tar en tilsynelatende ugjennomtenkt beslutning om karrieren sin, samtidig som Daniel får et tilbud som vil føre ham bort fra familiebedriften. Rafael og Marie må ta en viktig beslutning om bakeriets fremtid.

  TV2 Play
  C More
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer