HistorieThriller

The Defeated
Schatten der Mörder - Shadowplay

7.1IMDbTysklandFrankrikeUSA

Politibetjenten Max McLoughlin er i Berlin for å opprette en ny politistyrke i kjølvannet av den kaotiske krigen. Samtidig leter han i all hemmelighet etter sin bror, som har forsvunnet.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - First Trick
  Historie, Thriller, S1:E1

  I Berlin i 1946 oppdager den tyske politibetjenten Elsie dagboken til en ung jente som nylig ble drept av en gangster. I mellomtiden ankommer New York-betjenten Max McLaughlin byen.

  Viaplay
 • Episode 2 - Brother of Edmund
  Historie, Thriller, S1:E2

  Elsie og Max får i oppdrag å etterforske drapet på to amerikanske soldater. Når de ser nærmere på saken, blir Elsie konfrontert med ektemannens forsvinning og Max med sin savnede bror.

  Viaplay
 • Episode 3 - Rainbows
  Historie, Thriller, S1:E3

  Karin klarer å bli en av Engelmachers løytnanter, mens Elsie og Max gjør fremskritt med deres drapsetterforskning. Imidlertid blir fokuset delt når Elsie får vite at mannen hennes er i live.

  Viaplay
 • Episode 4 - Nakam
  Historie, Thriller, S1:E4

  Elsie havner i en utsatt situasjon med den russiske etterretningstjenesten. Max forfølger en underjordisk gruppe jøder, som har drept tyske krigsforbrytere, i håp om at de har informasjon om Moritz.

  Viaplay
 • Episode 5 - Bellyful
  Historie, Thriller, S1:E5

  Elsie og Max enhet klarer å spore opp Karin, som flykter tilbake til Engelmacher. I mellomtiden finner Max flere ledetråder om hvor Moritz kan være, når broren hans finner et nytt offer.

  Viaplay
 • Episode 6 - Blessed
  Historie, Thriller, S1:E6

  Mens teamet nærmer seg Engelmacher, kidnapper han og Karin Trude og tvinger henne til å spionere for dem. Max oppdager Moritzs tredje drapsscene og gir opp håpet om å redde broren.

  Viaplay
 • Episode 7 - Mutti
  Historie, Thriller, S1:E7

  Karin og Engelmacher utfører et ødeleggende angrep mot politiet som etterforsker dem. Moritz avslører navnet på personen som har stått bak konspirasjonen om å bistå eks-nazister.

  Viaplay
 • Episode 8 - Homecoming
  Historie, Thriller, S1:E8

  Elsie og Max sporer Engelmacher til hans skjulested, Moritz kidnapper Claire og Franklin for å komme til bunns i den nazistiske konspirasjonen, og Max og Moritz konfronterer hverandre en siste gang.

  Viaplay
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer