Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Separation
  Drama, Science fiction, S1:E1

  Vistas administrerende direktør Laz Ingram og Providence-teamet teller ned til det første bemannede oppdraget til Mars. Tidligere kommandør Tom Hagerty ser på fra hjemmet sitt når han blir konfrontert av en uventet gjest etter en intens dag.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 2 - What's Needed
  Drama, Science fiction, S1:E2

  For å redde ekspedisjonen drar Vista-teamet til Washington for å vitne i Kongressen. Familien Castillo går til søksmål mot Vista. Tom og Denise prøver å forsones. Samtidig får Tom et tilbud det er vanskelig å takke nei til.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 3 - Cycles
  Drama, Science fiction, S1:E3

  Tom og den forrige kapteinen, Kayla, blir ikke enige om hvem som skal være med i teamet. Samtidig kommer det frem at en del av utstyret på Mars har tekniske problemer, og at det medfører livsfare for besetningen.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 4 - Where Life Is
  Drama, Science fiction, S1:E4

  Når hemmeligheter blir avslørt, blir Sadie og Ollies ekteskap satt på prøve. Laz ber en gruppe ingeniører om hjelp til å rette de tekniske problemene på Mars. Tom og Ellen får et stadig nærmere forhold.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 5 - Two Portraits
  Drama, Science fiction, S1:E5

  Denise konfronterer fortiden sin. Hun ser tilbake på flyttingen til New York, som var startskuddet for rusmisbruket og det dårlige forholdet til faren. For å slippe å takle følelsene går hun på en fest som får uante konsekvenser.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 6 - Collisions
  Drama, Science fiction, S1:E6

  En journalist har fått nyss om problemene på Mars, og Laz gjør sitt ytterste for å hindre at nyheten sprer seg. Samtidig har Denise havnet i trøbbel, noe som får Tom til å tvile på prioriteringene sine.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 7 - The Choice
  Drama, Science fiction, S1:E7

  Tom og teamet hans må ta en vanskelig beslutning. Risikoen ved ekspedisjonen har økt drastisk, og de må velge om de vil fortsette. Matteo blir innhentet av fortiden, og Denise gir Tom et ultimatum.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 8 - Near and Far
  Drama, Science fiction, S1:E8

  Dagen er kommet og Providence-teamet gjør seg klare til å dra til Mars. Denises følelser svinger, og hun er usikker på hva slags forhold hun ønsker å ha til faren.

  TV2 Sumo
  C More