Se trailer

Reality

The Hills: New Beginnings

USA

Det er en ny start for den ikoniske vennegruppen da de kommer tilbake til The Hills og tar opp kontakten etter mange år. Nye utfordringer, gamle feider og romanser kolliderer, for det skal vise seg at fortid er ikke alltid fortid.

Sesonger og episoder

Sesong 2
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 2
 • Episode 1 - Burying the Past
  Reality, S2:E1

  Etter nesten et år fra hverandre, gjenforenes gjengen for å legge fortiden bak seg og starte på nytt. Brody prøver å gjøre det godt igjen etter å ha slått opp med Kaitlynn.

 • Episode 2 - Best Friends Kissing
  Reality, S2:E2

  Brody og Audrina utforsker en ny romanse. Brandon er klar for å ta forholdet til neste nivå. Heidi og Spencer kjemper for å utvide familien. Jason og Ashley får livsendrende nyheter.

 • Episode 3 - The Last Hurrah
  Reality, S2:E3

  Gjengens ferie får en vri da Kaitlynn uventet får møte Brodys nye flamme. Brandon håp om en romantisk tur med Dani settes på spill etter en fatal karrierefeil. Samtidig blomstrer en usannsynlig forbindelse.

 • Episode 4 - Who's a Better Kisser
  Reality, S2:E4

  Brody og Heidis vennskap blir satt på prøve når en middag utvikler seg til en eksplosiv krangel. Brody lurer på om Amber er den rette. Audrinas første kyss med Sean gir flere spørsmål. Justin åpner seg for gruppen.

 • Episode 5 - You Told Her?!
  Reality, S2:E5

  Det er en ny start for den ikoniske vennegruppen da de kommer tilbake til The Hills og tar opp kontakten etter mange år. Nye utfordringer, gamle feider og romanser kolliderer, for det skal vise seg at fortid er ikke alltid fortid.

 • Episode 6 - I'm Back in LA Bitches!
  Reality, S2:E6

  Gjengen feirer Kristin Cavallaris besøk i Los Angeles. Det blir spenninger mellom Heidi og Audrina, mens Justin og Jasons vennskap blir sterkere. En god natt blir til en god morgen når Brody og Audrina endelig setter kjemien deres på prøve.

 • Episode 7 - Who Slept at Your House?
  Reality, S2:E7

  Etter at Kristin grillet Brody om overnattingen hos Audrina, sprer ryktene seg under en tur til Lake Tahoe, og Kaitlynn føler seg utenfor. Caroline konfronterer Kaitlynn om det kalde vennskapet. Jason hører Spencer tvile på edrueligheten sin.

 • Episode 8 - Get Dessert and Bail
  Reality, S2:E8

  Brody og Audrinas flørting blir hetere. Krigen mellom Pratt- og Wahler-familiene koker over, mens Brandon blir fryst ut av Danis kalde skulder etter at de flyttet sammen. Audrina og Heidis vennskap er ved et veiskille.

 • Episode 9 - Time Heals Not Some Things
  Reality, S2:E9

  Heidi og Spencer søker hjelp for sin finansielle situasjon. Mens Kaitlynns nye forhold fortsetter å blomstre, truer en av Brandons gamle flammer å ødelegge ting mellom ham og Dani. Justin og faren blir kjent igjen etter en vanskelig tid.

 • Episode 10 - That's Math Right There
  Reality, S2:E10

  Kaitlynns avgjørelse om å flytte inn med kjæresten får alle til å lure på hva som skjer. Heidi og Spencer bekymrer seg for selskapet. Brandon revurderer forholdet sitt, mens Audrina får en vekker angående Brody.

 • Episode 11 - What About Me?
  Reality, S2:E11

  På Speidis retreat går det rykter om at Kaitlynn er gravid. Brandon avslører sjokkerenede nyheter om forholdet. Familien Wahlers kamp for å slutte fred med familien Pratt, blir distrahert av mulige forandringer.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer