Drama, Miniserie

The Nest

7.1 IMDbStorbritannia

Dan og Emily elsker hverandre høyt og bor i den beste delen av Glasgow. Imidlertid har de prøvd å få barn sammen i mange år, uten å lykkes.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1 - Chance Encounter
  Drama, Miniserie, S1:E1

  Det fremgangsrike paret Dan og Emily bor i Glasgow og har alt de drømmer om, bortsett fra et eget barn. En mulig løsning åpenbarer seg når de møter 18-årige Kaya, som tilbyr seg å bli surrogatmor i bytte mot et bedre liv.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 2 - The High Life
  Drama, Miniserie, S1:E2

  Tre måneder har gått. Kaya har flyttet inn hos Dan og Emily og trives med sin nye livsstil. Samtidig øker spenningen i huset, og når Kaya reagerer destruktivt på en tragisk nyhet, begynner Dan å tvile på påliteligheten hennes.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 3 - Prom
  Drama, Miniserie, S1:E3

  Dan har fått vite sannheten om Kaya og må enten lyve for kona eller knuse drømmen hennes. Han betror seg til Hilary, samtidig som den lokale journalisten Eleanor får et intervju med en viktig person fra Kayas fortid.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 4 - Clean Break
  Drama, Miniserie, S1:E4

  Hendelsene på ballet har satt dype spor. James og Janis er bekymret for Kaya, og inspektør McClelland gjenåpner en nylig avsluttet sak. Emily prøver å bearbeide måneder med svik og løgner når hun oppdager noe sjokkerende.

  TV2 Sumo
  C More
 • Episode 5
  Drama, Miniserie, S1:E5

  Kaya blir mer og mer avhengig av Siobhan etter hvert som hun blir mer ensom. Dan går til rettssak om foreldreretten, og Eleanor leter iherdig etter en ny mulighet til å få ham på glid.

  TV2 Sumo
  C More