Se trailer

Drama, Medisinsk

The Resident

7.7 IMDb2018 • USA

Conrad Hawkins er en av Chastain Park Memorial Hospital`s beste leger. Sjarmerende, men arrogant. Conrad liker ukonvensjonelle metoder og tar de stadig i bruk så fort han har mulighet.

Sesonger og episoder

Sesong 3
 • Sesong 1
 • Sesong 2
 • Sesong 3
Sesong 3
 • Se trailer
  Episode 1 - From the Ashes
  Drama, Medisinsk, S3:E1

  Legene på Chastain er omgitt av nye regler og nye leger nå som Red Rock Mountain Medical har overtatt driften. Mina gjør sitt beste for å støtte Nic i en tung tid.

  Disney+
 • Se trailer
  Episode 2 - Flesh of My Flesh
  Drama, Medisinsk, S3:E2

  I den hensikt å skaffe reklame for sykehuset prøver Cain å rekruttere Bell og Kit til å delta på en farlig operasjon. Raptor utvikler et emosjonelt tilknytning til en pasient, mens Minas venn kommer med sjokkerende nyheter.

  Disney+
 • Se trailer
  Episode 3 - Saints & Sinners
  Drama, Medisinsk, S3:E3

  Når en politimann henter inn en skadet kriminell, må personalet holde ham i live. Nic blir satt på samme kirurgiske jobbrotasjon som Kain, noe som får henne til å stille spørsmål ved måten han opererer på, og Conrad gjør en sjokkerende oppdagelse om sykehuset.

  Disney+
 • Se trailer
  Episode 4 - Belief System
  Drama, Medisinsk, S3:E4

  Devons pasient, som ble erklært død, våkner plutselig til, noe som gjør at Conrad begynner å tvile på Devons dømmekraft. Cain og Nic får en kjent høyreekstremist som pasient.

  Disney+
 • Se trailer
  Episode 5 - Choice Words
  Drama, Medisinsk, S3:E5

  Devon føler stor skyld for flyulykken i Atlanta, og Adaku kommer til Mina for å be henne om en stor tjeneste. Samtidig vurderer Conrad og Nic å etterforske et stoff som kan knyttes til Jessies død.

  Disney+
 • Se trailer
  Episode 6 - Nurses' Day
  Drama, Medisinsk, S3:E6

  Det er den nasjonale sykepleierdagen, men sykepleierne er både underbemannede og overarbeidet. Kain utfører en farlig operasjon på en ny pasient, mens Conrad oppdager at faren har fått det samme stoffet som han frykter spilte en rolle i Jessies død.

  Disney+
 • Se trailer
  Episode 7 - Woman Down
  Drama, Medisinsk, S3:E7

  Legene jobber for å redde en av sine egne, men er uenige om hva som er best for henne. Bell blir møtt med en uventet respons når han gir uttrykk for bekymring angående sykepleiemangelen Nic gjorde han oppmerksom på.

  Disney+
 • Se trailer
  Episode 8 - Peking Duck Day
  Drama, Medisinsk, S3:E8

  Devon og Irving er oversvømmet med pasienter på akutten, så når en A-kjendis kommer inn på sykehuset etter å ha svelget et ønskebein, tildeler Logan Kim en ny kirurg til saken i håp om å innhente ekstra publisitet.

  Disney+
 • Se trailer
  Episode 9 - Out for Blood
  Drama, Medisinsk, S3:E9

  Conrad havner i trøbbel når en tidligere pasient saksøker han for feilbehandling, da Bell havner i en vanskelig situasjon med Red Rock over søksmålet. Legene utfører risikofylt hjernekirurgi, og Mina oppdager at Adaku har alvorlige hjerteproblemer.

  Disney+
 • Se trailer
  Episode 10 - Whistleblower
  Drama, Medisinsk, S3:E10

  Devon og Conrad står overfor et moralsk dilemma når en selvmordspasient har behov for en levertransplantasjon. Bell oppdager hvordan Cain opprettholder en god overlevelsesrate blant pasientene sine.

  Disney+
 • Se trailer
  Episode 11 - Free Fall
  Drama, Medisinsk, S3:E11

  Conrad Hawkins er en av Chastain Park Memorial Hospital`s beste leger. Sjarmerende, men arrogant. Conrad liker ukonvensjonelle metoder og tar de stadig i bruk så fort han har mulighet.

  Disney+
 • Se trailer
  Episode 12 - Best Laid Plans
  Drama, Medisinsk, S3:E12

  Nic og Mina jobber på en klinikk utenfor Atlanta. Da de får inn en pasient med en kunstig hjertepumpe som er nesten tom for strøm blir det en kamp mot klokken.

  Disney+
 • Se trailer
  Episode 13 - How Conrad Gets His Groove Back
  Drama, Medisinsk, S3:E13

  Etter et møte med en høyt profilert fotballspiller som lider av noen mystiske symptomer, havner Conrad tilbake på Chastain hvor han møter en irritert Logan Kim.

  Disney+
 • Se trailer
  Episode 14 - The Flea
  Drama, Medisinsk, S3:E14

  Cain føler at Logan Kim ikke respekterer han når han blir utelatt fra en større beslutning som om Conrad. Legene forsøker å redde livet til to store Red Rock-givere som var involvert i en jetski-ulykke.

  Disney+
 • Se trailer
  Episode 15 - Last Shot
  Drama, Medisinsk, S3:E15

  Det nye nevrokirurgiske senteret åpnes, og Nic blir tvunget til å jobbe sammen med Cain igjen. På sykehuset har en hjertetransplantasjon et uventet resultat, mens Bell ber Conrad om å undersøke tre pasienter nytt som kan være forgiftet.

  Disney+
 • Se trailer
  Episode 16 - Reverse Cinderella
  Drama, Medisinsk, S3:E16

  Nadines far kommer til byen, og Devon får hjelp av både kollegaer og pasienter så han kan gi et fantastisk førsteinntrykk. En avdeling skal legges ned, og Kim ber Conrad informere de ansatte.

  Disney+
 • Se trailer
  Episode 17 - Doll E. Wood
  Drama, Medisinsk, S3:E17

  En anerkjent barnekirurg er på vei til Chastain for å utføre en ekstremt komplisert operasjon. Nic og Conrad mistenker at pasienten deres kan være offer for trafficking, og Nadine gir Devon noen overraskende nyheter.

  Disney+
 • Se trailer
  Episode 18 - So Long, Dawn Long
  Drama, Medisinsk, S3:E18

  Conrad finner seg selv fanget mellom sine plikter som lege og hans lojalitet til Kit da han oppdager at svigersønnen hennes muligens lider av en alvorlig sykdom.

  Disney+
 • Se trailer
  Episode 19 - Support System
  Drama, Medisinsk, S3:E19

  Cain oppdager en alvorlig situasjon på sykehuset og ber Ezra hjelpe ham med å holde det hele skjult. Nic prøver å finne et støtteapparat til en lungesyk pasient.

  Disney+
 • Se trailer
  Episode 20 - Burn It All Down
  Drama, Medisinsk, S3:E20

  Akkurat når Dereks tilstand ser ut til å bli bedre blir han rammet av en alvorlig komplikasjon. Når Cains tidligere kjæreste blir innlagt for operasjon, får legene endelig et innblikk i hans privatliv.

  Disney+