Komedie, Reise

The Trip to Italy

Storbritannia

Britisk miniserie med den pratsomme komikerduoen Steve Coogan og Rob Brydon, som reiser rundt i Italia på oppdrag fra en engelsk avis.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Il Cenobio Dei Dogi, Camogli
  Komedie, Reise, S1:E1

  Duoen er i Piemonte, stopper ved Lord Byrons hus i Genoa, og drar til vakre Camogli. Steve er midt i mellom jobber i Hollywood og holder seg borte fra alkohol. Rob passer på å få slappet av når han er borte fra familien.

 • Episode 2 - Da Giovanni, San Fruttuoso
  Komedie, Reise, S1:E2

  Rob og Steve drar på båttur, spiser på en minneverdig lokal restaurant, og besøker Percy Shelleys gamle hus. Reisen fortsetter så mot en annen restaurant, og ferden dit blir fylt med vitser og imitasjoner fra den humoristiske duoen.

 • Episode 3 - La Suvera, Pievescola
  Komedie, Reise, S1:E3

  Steve og Rob ankommer Viareggio i Toscana, hvor Shelleys døde kropp ble skylt i land. De spiser lunsj på Trattoria Albana. Rob får en viktig samtale fra agenten sin og forbereder seg til en audition.

 • Episode 4 - Hotel Locarno, Rome
  Komedie, Reise, S1:E4

  Rob forteller at han har fått tilbud om å spille hovedrollen i en film. Steve blir sjokkert, men lover å hjelpe til med prøvespillingen. De reiser til neste hotell, hvor de møter Steves assistent Emma og fotografen Yolanda.

 • Episode 5 - Villa Cimbrone, Ravello
  Komedie, Reise, S1:E5

  Steve og Rob besøker Pompeii og spiser lunsj på en restaurant ved Sorrento-kysten. Rob får en spennende telefon fra agenten sin. Mat, vin og imitasjoner går om hverandre. Steve ringer sønnen sin Joe og inviterer ham ned til Italia.

 • Episode 6 - Il Riccio, Capri
  Komedie, Reise, S1:E6

  Steve forteller Rob at sønnen hans Joe er på vei til Italia for å bli med på festen. Sammen med assistenten Emma drar alle fire ut til den vakre øya Capri, hvor de spiser middag. Rob vil dele de gode nyhetene sine.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer