Drama

Ture Sventon

Sverige

Nordpolen 2019. En gammel dampbåt blir funnet frossen i isen, i følge myten forsvant båten i det såkalte Bermudatriangelet. Like etter forsvinner den beryktede kriminelle Ville Vessla sporløst fra sin fengselscelle.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1
  Drama, S1:E1

  Den legendariske detektiven Ture Sventon har ikke løst en sak på tjue år når hans gamle erkefiende Vessla plutselig rømmer fra fengselet. Ture mistenker at Vessla har en hemmelig plan med forbindelse til det mystiske Bermudatriangelet.

 • Episode 2
  Drama, S1:E2

  Ture setter avgårde til Rimboanstalten for å undersøke Ville Vesslas forsvinning. Samtidig våkner Vessla på et skip sammen med et mystisk selskap som leter etter kreftene som gjemmer seg på bunnen av Bermudatriangelet.

 • Episode 3
  Drama, S1:E3

  Ture er på rømmen fra fengselet, og med politiet i hælene finner han et nytt spor som fører ham til et mentalsykehus i London. Der møter Ture en pilot som kan fremkalle viktige minner fra da flyet hans krasjet i Bermudatriangelet.

 • Episode 4
  Drama, S1:E4

  Ture innser at den eneste som vet noe om pyramidens opprinnelse, er hans gamle venn professor Omar. Ture og barna flykter til Egypt, der Omar jobber med en utgraving i et mystisk gravkammer, men når de kommer frem, er Omar forsvunnet.

 • Episode 5
  Drama, S1:E5

  Ture og vennene hans sniker seg om bord på skurkenes skip, der Ville Vessla prøver å åpne pyramiden. Når forsøket på å redde Omar mislykkes, forsvinner Ture inn i en av sine roller. Hvordan skal barna få Ture til å bli seg selv igjen?

 • Episode 6
  Drama, S1:E6

  Ture Sventon flykter til Paris, der Ville Vessla har tenkt å bruke sine nye krefter til å stjele Eiffeltårnet. Vessla ser ut til å lykkes når en gammel familiefeide plutselig blusser opp. Nå er det opp til Ture å redde verden!