Drama

Ulven kommer

Danmark

To barn blir presset til å bo i fosterfamilie. Mens kommunens saksbehandler prøver å finne ut sannheten, prøver den sjokkerte familien å overleve.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Ulven kommer
  Drama, S1:E1

  Fjorten år gamle Holly har skrevet en stil der hun anklager sin stefar for grov vold. Kommunens beste sosialrådgiver, Lars Madsen, blir satt på saken.

  NRK TV
 • Episode 2 - Ulven kommer
  Drama, S1:E2

  Dea og Simon har fjernet barna sine og tomheten runger i hjemmet. De ansetter en advokat for å starte en sak mot kommunen. I mellomtiden har Holly og Theo blitt plassert hos en fosterfamilie, og en ny hverdag begynner.

  NRK TV
 • Episode 3 - Ulven kommer
  Drama, S1:E3

  Lars får grunn til å tvile på Hollys utsagn, for det viser seg at hun tidligere har hatt en livlig fantasi. Holly oppfordrer Theo til å være ærlig når han skal videoavhøres av politiet, men utfallet skaper problemer for Lars.

  NRK TV
 • Episode 4 - Ulven kommer
  Drama, S1:E4

  Theo har hjemlengsel og stikker av fra fosterfamilien på sin bursdag. Simon finner ham hjemme i familiehuset og blir positivt overrasket. Holly åpner øynene opp for fosterfamiliens sønn, Jonathan, som viser henne fordelene ved å bo i landet.

  NRK TV
 • Episode 5 - Ulven kommer
  Drama, S1:E5

  En video der Lars henter Theo har gått viralt, og Lars merker den sinte stemningen i offentligheten. Simon er tilfreds med den støtten han plutselig har fått fra folk på nettet.

  NRK TV
 • Episode 6 - Ulven kommer
  Drama, S1:E6

  Kun få dager før saken endelig skal avgjøres, oppdager Lars at Holly kanskje ikke har blitt utsatt for vold. Han er likevel overbevist om at det er noe alvorlig galt i familien og tar en nærmere titt på Dea.

  NRK TV
 • Episode 7 - Ulven kommer
  Drama, S1:E7

  Det er tid for det avgjørende møtet som skal bestemme familiens videre skjebne. En uenighet utvikler seg mellom kommunen på den ene siden og Dea og Simons advokat på den andre.

  NRK TV
 • Episode 8 - Ulven kommer
  Drama, S1:E8

  Holly og Theo har kommet hjem igjen, men stemningen i huset er anspent. Dea ønsker å skape god stemning, men Simon er paranoid angående Holly, som nekter å delta i familiehyggen. Lars er desperat over å ha tapt saken.

  NRK TV
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer