Reality

Ung & nygift
Teenage Newlyweds

USA

Tre nygifte tenåringspar og deres nærmeste deler det meste når parene går inn i ekteskapet tidligere enn de fleste. Ulike forventninger, sex, karriere, familieplanlegging og hvordan regningene skal betales er bare noen av temaene som dukker opp. Ungdommene får en bratt læringskurve når det gjelder kommunikasjon!

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - The Weddings
  Reality, S1:E1

  Halie og George er begge mormonere, og har bestemt seg for å gifte seg etter kun fire måneder. At George bor i Utah og Halie i Arizona, har gitt dem begrenset tid sammen.

 • Episode 2 - Honeymoons and Tears
  Reality, S1:E2

  Parene skal nå håndtere intimitet både i og utenfor soveværelset. Halie og George er nervøse og spente når de skal tilbringe sin første natt sammen. Brenda og Travis drar på bryllupsreise i Mexico, mens Emma og Joey drar til Canada.

 • Episode 3 - Leaving the Nest
  Reality, S1:E3

  Bryllupsreisen er over, det er på tide for de nygifte å innstallere seg i sine hjem. Halie og George flytter til Utah, mens Travis og Brenda kan endelig flytte sammen etter å ha bodd fra hverandre i to måneder. Emma og Joey er på husjakt.

 • Episode 4 - Baby Talk
  Reality, S1:E4

  Parene er kommet på plass i boligene sine. Men hva med barn? Brenda og Travis er livredde for selve graviditeten, Halie og George øver seg på en fire år gammel nevø, mens Emma og Joey skal på baby shower til en venns baby.

 • Episode 5 - Marriage Meets Money
  Reality, S1:E5

  Brenda og Travis oppdager at de er på hver sin planet når det gjelder økonomisk planlegging. Mens Brenda er vant til å spare, tror faren til Travis at han knapt kan stave ordet. For øyeblikket er Travis mest opptatt av å skaffe seg nye skatesko.

 • Episode 6 - Married With Friends
  Reality, S1:E6

  Mens George vender tilbake til sitt tidligere liv i Utah, er alt nytt for Halie, og hun har hjemlengsel. Parene prøver å fordele tiden de bruker på familie, venner og med hverandre.

 • Episode 7 - Communication Breakdown
  Reality, S1:E7

  Emma er sint fordi Joey ikke tar del i husarbeidet. Halie får besøk av familien, men George er bekymret for de tette båndene hun har til dem. Brenda og Travis går til ekteskapsrådgiver for å sortere uenighetene.

 • Episode 8 - Breakthroughs
  Reality, S1:E8

  Uenighetene eskalerer blant de unge nygifte. Halie og George må bestemme seg for om de skal flytte tilbake til Utah. Brenda og Travis må bli enige om hvilke felles verdier som er viktige for dem. Emma og Joey vurderer rådgivning.