Reality, Romantikk

Ungkarskvinnen Australia
The Bachelorette Australia

Australia

Etter å ha møtt 25 menn forsøker en ungkarskvinne å finne mannen som kan stjele hjertet hennes. Konfliktene blir både interne og eksterne da ungkaren elimineres hver gang.

Sesonger og episoder

Sesong 4
 • Sesong 4
Sesong 4
 • Episode 1
  Reality, Romantikk, S4:E1

  Etter en rekke kjærlighetssorger, er Ali nå klar for å møte den rette. Denne gangen skal hun ta seg god tild. Men idet de 18 kjekke, smarte og følsomme mennene ankommer, skjønner hun at hun er i trøbbel.

 • Episode 2
  Reality, Romantikk, S4:E2

  I den første daten blir det romantikk 60 meter oppe i luften når Ali får panikk og Charlie må trå til og hjelpe henne. Senere er det fotoshoot, hvor Ali og gutta skal ta forsidebilder for Mills and Boon.

 • Episode 3
  Reality, Romantikk, S4:E3

  Ungkarskvinnen tar med the Italian stallion, Robert, på en spennende båttur. Under gruppedaten er det den sterkestes rett som gjelder når det blir gladiatorkamp. I tillegg blir lojalitet satt på prøve under cocktail-festen.

 • Episode 4
  Reality, Romantikk, S4:E4

  Bill har villrosen, som gir ham rett til å stjele en date fra en annen mann. Han benytter seg av sjansen og får bli med på en date. På gruppedaten spiller mennene en rekke spill for å finne ut hvem som passer best sammen med Ungkarskvinnen.

 • Episode 5
  Reality, Romantikk, S4:E5

  Ivan og Bill velges til å være på date sammen. De møter Ali på en restaurant hvor hver av dem skal lage en rett mens hun tilbringer kvalitetstid med den andre mannen. Én av herrene blir ikke med tilbake til huset.

 • Episode 6
  Reality, Romantikk, S4:E6

  Taite ble frarøvet sin første date av Bills villrose. Nå får han en ny sjanse når Ali tar ham med på skattejakt på landet. Tilbake i huset ber Ali kusinen og bestevennen å komme med en ærlig vurdering av mennene.

 • Episode 7
  Reality, Romantikk, S4:E7

  Ali tviler på forholdet til Robert, men han snur situasjonen og annonserer at han var klar til å reise. Ali legger det bak seg og konsentrerer seg om gruppedaten, hvor gutta danser seg gjennom en rekke scenarier i en musikkvideo. Neste dag designer Ali og Todd hverandres antrekk til kveldens cock...

 • Episode 8
  Reality, Romantikk, S4:E8

  Ali inviterer Charlie med i bokseringen og gir ham en velfortjent omgang. Under gruppedaten gjenoppstår gammel rivalisering når gutta kjemper om en hemmelig pris. Gruppedaten fortsetter med en overnatting i huset.

 • Episode 9
  Reality, Romantikk, S4:E9

  Ali inviterer til en smak av sin tyske opprinnelse med en bayersk øl-fest. Spenningen fortsetter å stige mellom Bill og Charlie, og begge ender opp med surkål i fjeset. Taite får en alenedate med Ali.

 • Episode 10
  Reality, Romantikk, S4:E10

  Det er tid for hjemstedbesøk og et møte med de fire gjenværende ungkarenes familier. Men så velger en ungkar også å droppe familiebesøket, og ber Ali om et eksklusivt forhold.

 • Episode 11
  Reality, Romantikk, S4:E11

  Det er tre ungkarer igjen, men Ali er i tvil om hvem som er den rette for henne. Skal hun følge hjertet eller hodet? Ali har mange spørsmål hun vil ha svar på, og snur hver stein for å finne sannheten.

 • Episode 12
  Reality, Romantikk, S4:E12

  Tiden er kommer for Ali til å ta en avgjørelse. Etter å ha blitt grillet av Alis beskyttende mor, far og kusine, tvinges de to gjenværende ungkarene til å avsløre følelsene sine.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer