Det er svinekjøtt på grillmenyen og Guy Fieri holder seg ikke tilbake. Han smaker på grill med svinekjøtt i New Orleans og San Antonio.
Guy Fieri får oppleve grill-tradisjoner fra hele verden. Et matsted i San Diego er inspirert av Argentina. På Hawaii får han smake på helstekt gris, tilberedt etter lokale tradisjoner.
Guy Fieri besøker en italiensk restaurant i Wilmington som serverer arancini. I Vancouver får han smake på lammepølser og svinekjøtt.
I Delaware besøker Guy en britisk pub som serverer forskjellige britiske klassikere. Senere får han servert smakbiter fra Hawaii.
Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere.
Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere.
Guy setter fokus på mat som er tilberedt med internasjonal innflytelse. I Wilmington får han smake på en pølse som er inspirert av det italienske kjøkken. I San Diego finner Guy et sted hvor det er libanesiske spesialiteter på menyen.
I Wilmington lager en familiedrevet italiensk restaurant braciole og ravioli helt fra bunnen. Guy besøker også et matsted i San Diego som lager fransk dipp og kjøttpudding på deres helt egne måte.
Guy besøker matsteder som har satt sitt eget preg på retter fra alle verdens kanter. I Kansas City smaker han på en ny variasjon av taco og burrito. I El Paso serveres meksikansk mat uten kjøtt, men med masse smake.
I Hawaii finner Guy et sted som blander lokale med japanske tradisjoner. De har utviklet deres helt egne versjoner av fisk, burritos og burgere.
Guy besøker et matsted som serverer alt godt fra havet på meksikansk. Her smaker han blant annet fylte østers. Han besøker også et annet sted som serverer bakte poteter og røkte pølser.
Det er overraskende ingredienser på Guys meny. I Kansas City får han servert taco med andetunger og svinekjøtt. I tillegg besøker han en pub i Santa Fe som serverer lammenakke.
Guy Fieri er på jakt etter mat fra andre verdensdeler og besøker et spisested i Kansas City som serverer skandinavisk mat. I Santa Fe finner Guy et sted som har hentet inspirasjon fra Midtøsten og Middelhavsområdet.
Et ølhus i Boston bruker øl i deres pizzadeig, noe som gjør pizzaene deres mer sprø. Et matsted i Reno serverer eplekake på en helt ny måte.
I Santa Fe får Guy servert clam chowder, og i Reno får han smake spätzle med villsvin. I tillegg besøker han et sted i Cambridge som lager fantastiske smørbrød.
Guy Fieri er igjen på jakt etter god mat, og i Santa Fe besøker han et indisk matsted. I Reno besøker han et sted som serverer overraskende smørbrød, og i Cambridge får han servert vegetarisk mat.
Guy Fieri tar med seg sin sønn Hunter med på en kulinarisk reise til Alaska. Sammen smaker de på noe av det som serveres fra små matsteder, med vidt forskjellig inspirasjon.
Guy Fieri tar turen til Cambridge i Massachusetts, hvor han får smake på gumbo og andre herligheter fra Syden. I tillegg besøker han et sted i Alaska som serverer vietnamesisk nudelsuppe.
Guy Fieri besøker et italiensk sted i Juneau i Alaska som serverer kongekrabber. I tillegg får han smake på pølsesmørbrød med banan i Ottawa.