Reality, Underholdning

Vekterne

2017 • Norge • Sesong 1, Episode 5

En far putter varer fra en butikk opp i skolesekken til datteren sin. Vegar tar dem på fersk gjerning og det viser seg at tingene han forsøkte å stjele er hverdagslige ting, så Vegar mistenker at personen er i en vanskelig situasjon.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Sesong 2
Sesong 1
 • Episode 1 - Vekterne S01E01
  Reality, Underholdning, S1:E1

  Vi får et unikt innblikk i en turbulent, men også givende hverdag for vekterne i Oslo. Lars, som bare har jobbet som vekter i ett år blir utsatt for blind vold når en person kommer opp til ham og helt uprovosert slår ham i ansiktet to ganger.

  Viafree
 • Episode 2 - Vekterne S01E02
  Reality, Underholdning, S1:E2

  To kvinner bruker barna sine som skalkeskjul når de stjeler varer og putter det i barnevognene på Storo Storsenter. Ozan skal kjøpe seg ny sykkelhjelm når han plutselig får beskjed om at en mistenkt tyv befinner seg i prøverommet i samme butikk.

  Viafree
 • Episode 3 - Vekterne S01E03
  Reality, Underholdning, S1:E3

  Områdeleder Vegar blir tilkalt til en brannalarm i Oslo sentrum. Det lukter brent i bygget og både politi og brannvesen ankommer raskt. En person oppfører seg utagerende i en dagligvarebutikk og blir bedt om å gå, men han nekter..

  Viafree
 • Episode 4 - Vekterne S01E04
  Reality, Underholdning, S1:E4

  Julie er vekter for Skan-kontroll som eies av Nokas. Hun blir tilkalt til en dagligvarebutikk hvor de ansatte mistenker en kvinne for å systematisk stjele sammen med datteren sin. Hun blir provosert når hun ser på opptakene fra kameraene.

  Viafree
 • Episode 5 - Vekterne S01E05
  Reality, Underholdning, S1:E5

  En far putter varer fra en butikk opp i skolesekken til datteren sin. Vegar tar dem på fersk gjerning og det viser seg at tingene han forsøkte å stjele er hverdagslige ting, så Vegar mistenker at personen er i en vanskelig situasjon.

  Viafree
 • Episode 6 - Vekterne S01E06
  Reality, Underholdning, S1:E6

  Sentervekter Farman på Triaden kjøpesenter er på sporet av en mistenkt tyv. Vekteren Said anholder en tyv. Sykkelvekteren Rikke har blitt angrepet og slått av en annen kvinne. Hun går gjennom opptakene fra kameraene for å lære av situasjonen.

  Viafree
 • Episode 7 - Vekterne S01E07
  Reality, Underholdning, S1:E7

  Områdelederen Neso fra Nokas rykker ut til en kunde som har låst seg ute fra leiligheten sin etter en ferie i utlandet. På Storo Storsenter blir tre gutter tatt på fersken for tyveri og foreldrene ankommer like etterpå.

  Viafree
 • Episode 8 - Vekterne S01E08
  Reality, Underholdning, S1:E8

  En ungdomsgjeng snur sikkerhetskameraer i dagligvarebutikker og stjeler varer. Sykkelvekter Ozan stopper en øltyv, anmelder ham og sender ham ut av butikken. Øltyven er muligens tørst og slår til i en nabobutikk.

  Viafree
 • Episode 9 - Vekterne S01E09
  Reality, Underholdning, S1:E9

  En dagligvarebutikk i sentrum blir utsatt for et knivran. Vekterne er raskt på stedet og sammen med politiet tar de opp jakten på raneren. Jan Axel, Vegar og Ozan treffer alle rusmisbrukere på vaktrundene sine, og ikke alle er glade for å se dem.

  Viafree
 • Episode 10 - Vekterne S01E10
  Reality, Underholdning, S1:E10

  En full mann får ikke kjøpe øl i en dagligvarebutikk og hisser seg opp. Robin blir tilkalt, og når han kommer fram får han vite at den fulle mannen har slått en av de ansatte og så løpt sin vei. Julie legger en plan på å ta tyver på fersk gjerning.

  Viafree
 • Episode 11 - Vekterne S01E11
  Reality, Underholdning, S1:E11

  Sentervekter Tommy på Storo får beskjed fra en av butikkene om at de ansatte mistenker at et tyveri er på gang. Brugata er en av Oslos mest belastede gater og det blir hektisk når en stor butikkjede har byttet navn.

  Viafree
 • Episode 12 - Vekterne S01E12
  Reality, Underholdning, S1:E12

  En mann har tatt overdose på en parkeringsplass i Oslo sentrum. Vekteren Jørgen igangsetter hjerte- og lungeredning. En innbruddsalarm går i en kirke og Anders responderer og en kollega tror noe overnaturlig kan stå bak.

  Viafree
 • Episode 13 - Vekterne S01E13
  Reality, Underholdning, S1:E13

  Noen sitter fast i en heis på et teater i Oslo og den erfarne vekteren Kristine rykker ut. En vanekriminell blir tatt for tyveri og Julie håndterer saken. Vekterne blir godt kjent med en del kriminelle mennesker og gjør det de kan for å hjelpe dem.

  Viafree
 • Episode 14 - Vekterne S01E14
  Reality, Underholdning, S1:E14

  Vegar har vaktrunde i Frognerparken. Rikke og Lars blir sendt til et parkeringshus hvor rusmisbrukere bruker en trappeoppgang til å røyke heroin. På Storo Storsenter stopper David en person som har stjålet øl.

  Viafree
 • Episode 15 - Vekterne S01E15
  Reality, Underholdning, S1:E15

  Rikke stanser en person som har stjålet øl fra en dagligvarebutikk. I sentrum responderer Said på en butikkalarm. En kvinne stjeler en veske, men kvitter seg med tyvgodset når hun forstår at vekterne er etter henne.

  Viafree
 • Episode 16 - Vekterne S01E16
  Reality, Underholdning, S1:E16

  Rikke stanser en person som har stjålet øl fra en dagligvarebutikk. I sentrum responderer Said på en butikkalarm. En kvinne stjeler en veske, men kvitter seg med tyvgodset når hun forstår at vekterne er etter henne.

  Viafree
 • Episode 17
  Reality, Underholdning, S1:E17

  Vekterne på Strømmen storsenter opplever at personer forsyner seg av elektrisk avfall. Slikt avfall er ettertraktet og selges videre. Julie får en oppkalling fra en dagligvarebutikk hvor en tyv er stoppet, men forklaringen hennes gir ikke mening.

 • Episode 18
  Reality, Underholdning, S1:E18

  En kvinne som både har ruset seg åpenlyst og litt senere stjeler en sekspakning med øl, blir stanset av vekter Rikke. På Gunerius tar en fortvilet kvinne kontakt med vekterne fordi hun har mistet papirene sine med oppholdstillatelse.

 • Episode 19
  Reality, Underholdning, S1:E19

  Julie er på en dagligvarebutikk for å skrive en anmeldelse på et tyveriforsøk. Hun legger ved opptak fra sikkerhetskameraene av hendelsen og får se en tyv som putter hele sju sekspakninger med øl i sekken sin.

 • Episode 20
  Reality, Underholdning, S1:E20

  Vekterne Rikke og Ola er på en av sykkelrundene sine i et parkeringshus når de kommer over to personer som er i ferd med å ruse seg. En innbruddsalarm går på en skole og Terje rykker ut. En full og utilregnelig mann opptrer truende i sentrum.

 • Episode 21
  Reality, Underholdning, S1:E21

  Mange av parkeringshusene i Oslo sentrum er sterkt plaget av rusmisbrukere som oppfører seg skremmende. På en av rundene sine treffer Ozan en heroinist. I dag er Tommy på vakt på Storo storsenter hvor en eldre kvinne kollapser i en av butikkene.

 • Episode 22
  Reality, Underholdning, S1:E22

  Det blir en dramatisk dag for Ozan som forsøker å vekke en sovende mann i en trappeoppgang. Neso rykker ut til en person som sitter fast i en heis som sitter bom fast. På en dagligvarebutikk i sentrum begynner plutselig en mann å gråte.

 • Episode 23
  Reality, Underholdning, S1:E23

  På Storo Storsenter er Sander og Tommy i ferd med å sirkle inn en butikktyv. På Triaden på Lørenskog blir en mann tatt på fersk gjerning når han stjeler et par joggesko, og når det ser ut som han samarbeider med noen tar Farman tar opp jakten på ham.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer