Vikingene
Vikings

Dokumentar, Historie • Storbritannia

Vikingene blir sett på som historiens skurker og blodtørstige ranere. Neil Oliver seg drar til Skandinavia for å undersøke hvordan vikingene og vikingenes forfedre levde.

Medvirkende

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1
  Dokumentar, Historie, S1:E1

  Vikingene blir sett på som historiens skurker og blodtørstige ranere. Men var de egentlig det? spør Neil Oliver seg. Først drar han til Skandinavia for å undersøke hvordan vikingenes forfedre levde. Han finner rester av skip fylt med våpen, levninger av langhårete bønder og offerplasse.

 • Episode 2
  Dokumentar, Historie, S1:E2

  Vikingene blir sett på som historiens skurker og blodtørstige ranere. Men var de egentlig det? spør Neil Oliver seg. Først drar han til Skandinavia for å undersøke hvordan vikingenes forfedre levde. Han finner rester av skip fylt med våpen, offerplasser og levninger av langhårete bønder.

 • Episode 3
  Dokumentar, Historie, S1:E3

  Neil Oliver utforsker hvordan vikingtiden endte. Han utforsker oppdagelsene vikingene gjorde, forteller om de første danske kongene og hvordan kristendommen åpnet dørene til resten av Europa. De blodtørstige vikingene som ranet og erobret landområder, har vært historiens skurker. Men ved nærmere ...