Se trailer

DramaMiniserie

Waco

7.9IMDbUSA

I februar 1993 begynte den svært dramatiske og voldsomme 51-dagers beleiringen av sektlederen David Koreshs sted i Waco i Texas.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
Sesong 1
 • Episode 1 - Visions and Omens
  Drama, Miniserie, S1:E1

  I februar 1993 får ATF inn et tips om ulovlig våpenaktivitet ved Mount Carmel, der den religiøse gruppen Branch Davidians befinner seg. ATF bestemmer seg for å aksjonere, men det går ikke etter planen.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 2 - The Strangers Across the Street
  Drama, Miniserie, S1:E2

  For å få mer informasjon infiltrerer ATF-agenten Jacob Vasquez Mount Carmel og prøver å få kontakt med David Koresh. Samtidig forbereder ATF en aksjon. Alt går etter planen inntil media publiserer en urovekkende artikkel om sektens leder.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 3 - Operation Showtime
  Drama, Miniserie, S1:E3

  Flere ATF-kjøretøy stormer Mount Carmel Center, og en voldsom skuddveksling starter. Fire agenter og seks sektmedlemmer blir drept. Davidianerne nekter å gi seg, og FBI rykker inn. En avtale er innen rekkevidde når David Koresh igjen lurer politiet.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 4 - Of Milk and Men
  Drama, Miniserie, S1:E4

  Forhandlingene trappes opp, men davidianerne nekter å samarbeide. David Koresh venter på et tegn fra Gud, men mangel på mat og medisiner tester både sektens tro og politiets tålmodighet.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 5 - Stalling for Time
  Drama, Miniserie, S1:E5

  Beleiringen av Mount Carmel fortsetter, og begge parter sliter. FBIs taktiske etterforskere gjør et nytt forsøk, og en kort stund ser det ut til at man nærmer seg en løsning. Men David Koresh og tilhengerne hans har flere ess i ermet.

  TV2 Play
  C More
 • Episode 6 - Day 51
  Drama, Miniserie, S1:E6

  Etter 51 dager avsluttes beleiringen av Mount Carmel. Når FBI prøver å tvinge medlemmene ut, begynner hovedbygningen å brenne, og 76 personer dør. Hvordan brannen startet, er det delte meninger om.

  TV2 Play
  C More
VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer