Krimdrama

Wentworth

8.6IMDbAustralia50 min

Bea Smith blir dømt til fengsel etter et forsøk på å drepe sin voldelige mann. Nå forsøker hun å overleve i det voldsomme kvinnefengselet Wentworth.

Sesonger og episoder

Sesong 6
 • Sesong 6
Sesong 6
 • Episode 1 - Clean Slate
  Krimdrama, S6:E1

  Franky er på rømmen og ber en nær alliert om hjelp til å nå målet. Vera prøver å bevise at Jake har vært innblandet i flukten, og Rita, en ny innsatt, prøver å forsones med en person fra fortiden.

 • Episode 2 - The Boxer
  Krimdrama, S6:E2

  Sonia vil ta hevn etter en nær døden-opplevelse, og det får tragiske konsekvenser når Jake senker garden overfor Vera. Ruby viser lovende takter i bokseringen, og utenfor fengselet finner Franky bevis for sin uskyld.

 • Episode 3 - Bleed Out
  Krimdrama, S6:E3

  Franky ber Bridget om hjelp til å renvaske navnet sitt før tiden hennes renner ut. Kaz får en vanskelig utfordring når hun prøver å få Hutch til å stoppe konfliktene i fengselet. Sonia fortsetter å manipulere både Liz og Vera.

 • Episode 4 - Winter is Here
  Krimdrama, S6:E4

  En ny innsatt ankommer Wentworth: en sørgende mor som vekker sterke følelser hos både Allie og Kaz. Will plages av tankene på Ferguson, og Jake gjør alt for å hindre ham i å bryte sammen.

 • Episode 5 - Bitter Pill
  Krimdrama, S6:E5

  Vera kjemper med et personlig dilemma, samtidig som hun får negative avisoverskrifter. Liz skifter mening om Jake når han uventet redder livet hennes. Sonia driver merkevarebygging, og Marie presenterer planen sin for Rita.

 • Episode 6 - Angel of Wentworth
  Krimdrama, S6:E6

  Kaz og Will inngår en allianse i håp om å stoppe Sonia før hun lykkes med PR-kampanjen sin. Rita havner i konflikt med Drago i forsøk på å vinne Maries tillit, og Liz blir en målskive for andre fanger når tilstanden hennes svekkes.

 • Episode 7 - The Edge
  Krimdrama, S6:E7

  Sonia må angripe når hun blir nektet beskyttelse under sine siste dager på Wentworth. Sammen med Marie legger hun en plan for å fjerne Kaz fra ledertronen, en plan som kan få dramatiske konsekvenser for Allie.

 • Episode 8 - Lovers and Fighters
  Krimdrama, S6:E8

  Kaz vender tilbake med en ny lederstil: beskyttende overfor Liz og tøffere overfor andre medfanger. Ruby betaler en høy pris når hun prøver å konfrontere Allie angående Marie. Vera blir overbevist om at Will forfølger henne.

 • Episode 9 - Shallow Grave
  Krimdrama, S6:E9

  Når Vera får vite en sjokkerende hemmelighet om en nær venn, må hun velge mellom å rapportere hendelsen og å bli delaktig i konspirasjonen. Rita går i en felle som er lagt av Marie og Drago, mens Ruby tviler på Allies lojalitet.

 • Episode 10 - Fractured
  Krimdrama, S6:E10

  Marie innser at Liz kan ha vært vitne til angrepet på Cherry Li, og prøver å beskytte henne mot Drago. Samtidig får Vera, Will og Jake utpressingstrusler fra noen som kjenner til den mørke hemmeligheten de prøver å skjule.

 • Episode 11 - Indelible Ink
  Krimdrama, S6:E11

  Marie får tilgang til overvåkingsmateriale som kan avsløre sønnens morder, og Marie kontrollerer Allie i så stor grad at Ruby overveier å gjøre det slutt. Vera, Will og Jake får problemer når utpresserne deres kommer med et nytt utspill.

 • Episode 12 - Showdown
  Krimdrama, S6:E12

  En overrasket Vera innser til slutt hvem forfølgeren hennes er, samtidig som hun får et ultimatum. Rita innser at Drago ikke vil gi seg uten hevn, noe som fører til et endelig oppgjør dem imellom.

VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.
Les mer