Barneprogram, Eventyr

Wild Kids

Sverige • Sesong 1, Episode 1

Endelig inntar Wild Kids skogene i Järvsö. Løvene og Bjørnene møtes til en første knallhard kamp der noe uvurderlig står på spill. De lagløse får flytte inn i den gamle hytta og oppdager snart at de ikke er alene i skogen.

Sesonger og episoder

Sesong 1
 • Sesong 1
 • Episode 1
  Barneprogram, Eventyr, S1:E1

  Endelig inntar Wild Kids skogene i Järvsö. Løvene og Bjørnene møtes til en første knallhard kamp der noe uvurderlig står på spill. De lagløse får flytte inn i den gamle hytta og oppdager snart at de ikke er alene i skogen.

 • Episode 2
  Barneprogram, Eventyr, S1:E2

  Mens Løvene tar på seg vernebriller og får oppleve noe magisk, må Bjørnene gå til bonden og skrelle poteter. I lagkampen blir det avgjort hvem som får den sikre plassen. De lagløse får et svært viktig oppdrag.

 • Episode 3
  Barneprogram, Eventyr, S1:E3

  For Bjørnene blir det en gnistrende julaften midt på sommeren når selveste Daniel Nordgren dukker opp som julenisse. I lagkampen møtes lagene på en tøff hinderbane der vinnerne har mulighet til å få en ny venn. Bjørnene må ta en vanskelig beslutning.

 • Episode 4
  Barneprogram, Eventyr, S1:E4

  Nova går til de lagløses leir. Løvene får en fartsfylt premie når de møter YouTube-stjernen Moa Murderess. Det er også tid for en ny konkurranse, og Løvene og Bjørnene må dele seg inn i nye lag. Premien er en italiensk aften.

 • Episode 5
  Barneprogram, Eventyr, S1:E5

  De lagløse trenger hjelp med flåtebyggingen og spør Løvene og Bjørnene. Ildkampen blir en nervepirrende utfordring, siden premien er et møte med selveste Linnea Claesson. Taperne må jobbe på høyloftet.

 • Episode 6
  Barneprogram, Eventyr, S1:E6

  Den siste lagløse står på spill, og det står om en svært ettertraktet godteripremie når Løvene og Bjørnene møtes til en iskald lagkamp. Nå begynner også hjemlengselen å melde seg, og for en av deltakerne blir det ekstra tøft.

 • Episode 7
  Barneprogram, Eventyr, S1:E7

  Bjørnene kaster seg over den ettertraktede Kunnskapsboken, mens Løvene får forsterkninger når en ny lagkamerat dukker opp. Plutselig får lagene vite at de må finne hver sin nøkkel i jakthytta. En følelsesladet premie står på spill i lagkampen.

 • Episode 8
  Barneprogram, Eventyr, S1:E8

  Når dagens eventyr starter, er Løvene i mindretall, og i lagkampen står noe veldig verdifullt på spill. I Järvsös skoger blir det disko med artisten Victor Krone, i tillegg stikker TikTok-kjendisen Theoz og Idol-stjernen Hanna Ferm innom.

 • Episode 9
  Barneprogram, Eventyr, S1:E9

  I flere uker har vi fulgt Løvene og Bjørnene gjennom knallharde kamper, og nå er det endelig finale. Hvilket lag vinner drømmereisen til Sør-Afrika? Det hele starter med en smakfull utfordring på arenaen for lagene.

 • Episode 10
  Barneprogram, Eventyr, S1:E10

  Løvene vant drømmereisen til Sør-Afrika, og nå venter opplevelser som safarieventyr, tur i luftballong og møte med elefanter. I tillegg skal de gi pengene fra ildkampene til veldedige formål.